2777
2789
عنوان

سزارین یا عمل

168 بازدید | 31 پست

رفتم دکتر توی ۳۷ هفته هسم گفت معاینه ام افتضاحه شرایطم برا طبیعی خیلی افتضاحه 

گفت باید اول درد طبیعی و بکشی بعد سزارین میکنن 

من سزارین میخوام بکنم 

کسی بود با معاینه ای افتضاح بعد که به امید سزارین رفته بیمارستان که درد طبیعی و بکشه و سزارین کنه 

ولی یهو رحمش باز شده باشه و طبیعی زاییده 

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما که قراره درد طبیعی رو بکشی و نتونی طبیعی زایمان کنی پس همون اول برو سزارین.چه کاریه؟

درد طبیعی رو بکشی دیگه همون طبیعی زایمان کنی خیلی بهتره

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

اینو نمیدونم ولی دختر خواهر شوهرم با اینکه می‌تونست طبیعی زایمان کنه ولی رفته بود بیمارستان کولی بازی درآورده بود و داد و بیداد وگریه آخرشم سزارین شد خودم گفتن جنین بریچ ویتا سیو هشت هفتگی هم تغییر نکرد سزارین شدم 

کسی مثه من نبوده بنی😖🙄

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

من کلا نفهمیدم چی گفتی..چی افتضاحه؟رحم باز شده یعنی چی؟

باز نشده کلا لگنم تنگع

اینو نمیدونم ولی دختر خواهر شوهرم با اینکه می‌تونست طبیعی زایمان کنه ولی رفته بود بیمارستان کولی باز ...

با کولی بازی که نمیبرن سزارین من سر بچه اولم چنان جیغ میکشیدم بعد زایمان صدام گرفته بود بچمم نارس بود ولی اهمیتی ندادن بچه دیگه اومد طبیعی

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

سزارین یا عمل چیه افتضاح چیه یکم واضح تر حرف بزنید بفهمیم چی میگید مغزم هنگ کرد

رحمم بسته اس لگنم تنگه برای زایمان طبیعی افتضاحه وضعیتم

عزیزم شما اولین علائم بارداریتون چی بود؟؟

درد زیرشکم

رحمم بسته اس لگنم تنگه برای زایمان طبیعی افتضاحه وضعیتم

دهانه رحم که با آمپول فشار به زور باز میکنن من سر بچه دومم پیشرفت نمیکرد دهانه رحمم مرتب تو سرمم امپول میزدن معاینه میکردن اخر بعد ۱۲ ساعت ۲۰ دقیقه باز شد کامل زایمان کردم در مورد لگن تنگ ام اصلا طبیعی امکان نداره من لگنم خوب بود باز بچم گیر کرده بود نمیومد پایین پدرم دراومد

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂