2821
2789
عنوان

پدر شوهر

760 بازدید | 20 پست

همه از مادر شوهر ناله ميكنن من از پدر شوهر

هي متلك ميندازه خيلي راحت به خودش اجازه ميده رو رفت و امد ما رو كار كردن من رو بچه داري من دخالت كنه ميرم خونش وقتي ميخوام بيام خونم ميگه با لحن بدي پاشو برو به بچه ام توهين ميكنه و بهش ميگه توله سگ ازش متنفرم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به مادرشوهرت بگو باهاش حرف بزنه

بگو من ناراحت میشم اینطوری رفتار میکنه اگه نمیتونه درست برخورد کنه من و بچه ام دیگه خونتون نمیایم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

اگر واژه توله ... را به کار میبره که لابد پسرش ،... هست و خودش پدر....؛

حال متکلم از کلامش پیداست،

از کوزه همان برون تراود که دروست؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

به همسرت بگو به باباش بگه به بچت توهین نکنه. انقدر بدم میاد از این آدمایی که مثلا بچه رو دوست دارن بهش فحش میدن😠

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
2824
2823
2791
2779
2792