2777
2789
عنوان

خودکشی قابل بخششه❓🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 169 پست
اونایی ک خودکشی کردن چقد ضعیف بودن

بعضیاشون ضعیف بودن بعضیا  نه

شرایطا فرق میکنه

یکی بخاطر شکست عشقی ابدوخیاری خودکشی میکنه

یکی کل عمرش تو عذاب بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کی میتونه بگه خدا چیزیو میبخشه یا نمیبخشه.......میگن بخشیده نمیشه اما بنظر من کسی از اون دنیا خبر نداره شرایط ادما هم موقع خودکشی و باید درنظر گرفت....الان اون دختر 12 13 ساله ای که از روی بچگی ب اشتباهی میکنه باید تا اخر دنبا عذاب بکشه؟پس عدالتش کجاست

تنها گناهی که قابل بخشش نیست در کنار شرک به خدا

خدا اون فرد رو کلا از رحمتش خارج میکنه و به عملی که کرده واگذار میکنه یعنی واسه خودکشی کنند ها هی خودکشی میکنه نزدیک اینکه بمیره دوبار صحنه خودکشی تکرار میشه و این عمل با اون حس و حال بد خودکشی دوباره و دوباره تا ابد براش تکرار میشه حتی قیامتی هم براش برما نمیشه ....

میگن کسی که خودکشی کرده تا لحظه ای که عمر واقعیش تموم شه توی یه عالم بدیه عین چهارپا بسته میشه و داخل لجن دست و‌پا میزنه.

(من نمیدونم اطلاعی ندارم از کسی که اطلاع داشته شنیدم)

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

اخه کی میتونه بگه خدا چیزیو میبخشه یا نمیبخشه.......میگن بخشیده نمیشه اما بنظر من کسی از اون دنیا خب ...

دقیقا

اصلا شرایط ادما متفاوته 

نمیفهمم اصن این دنیا رو 

اونایی ک خودکشی کردن چقد ضعیف بودن

قطعا ضعیفن

چون شجاعت نداشتن بمونن

ممکنه مثلا من الان مشکلی داشته باشم که از نظرم بدترین مشکل دنیا باشه و راه حلی پیدا نکنم و خودمو بکشم

درحالیکه شاید یکی دیگه مشکلش از من ۱۰برابر بیشتر باشه و شجاعت موندن داشته و تا لحظه آخر سختی کشیده مونده

پس من حقمه که عذاب بکشم