نخیررراونی که کس دیگه ای رو میکشه خودشم دار بزنه و هرچقدرررم توبه کنه اونی که کشته زنده نمیشهاصلا تو ...
توبه یعنی پشیمونی از اینکه گناه کردی واز خدا میخوایی که گناهت رو ببخشه
شاید یکی یک نفر رو بکشه اما بعدا به شدت پشیمون شه وتوبه کنه اما کسی که خودش رو کشته دیگه این دنیا نیست که توبه کنه پس ما در این دنیافرصت داریم که کارهای خوب انجام بدیم وبعد با خیال راحت به اون دنیا بریم . نباید این فرصت رو با یه اشتباه خراب کنیم.
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون زمان مرگ واقعی نرسیده تا اون موقع غذاب میکشیم و همون و و همون کاسه تازه مجازات هم داره و بیشتر تو برزخ عذاب داره
روحت اروم نمیشه تو این دنیا و تو اون دنیا میمیونه و در نمیره
وسط میمیونه یه جوری که تکلیفت معلوم نیست
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
هیچی تو دنیا عزیز تر از جون نیست اینو همه قبول داریم من خودکشیو تایید نمیکنم یه وقتاهم خودم میگفتم چه ادمای سست و ضعیفین که خودکشی میکنن
ولی وقتی میرسی به بن بست وقتی دیگه هیچی برا از دست دادن نداری و هیچی نمیتونه مثل قبل سرپات کنه میری دست میزنی به خودکشی بهتره بگیم که ادمی که هیچی نداره حتی خودشو تو زندگیش این کارو میکنه