2777
2789
عنوان

جراحی دیسک گردن

368 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر ممنون میشم اگه کسی جراحی دیسک گردن انجام داده اینجا تجربش رو از بعداز عمل رو بزاره دکتر بهم گفته باید دوتا از دیسکای گردنم خارج یشه بجاش پروتز بزارن یه کم نگرانم ممنون میشم اگه کسی خودش یا دوربریاش جراحی دیسک گردن انجام دادن یه کم اینجا توصیح بدن وضعیت قبل وبعداز عملشون رو

الان خودت چه مشکلی داری بیحسی درد ؟

من دیسکا بیرون زدگی داشت طوری که تنگی کانال نخاعی ایجاد شده بود و نخاع تحت فشار شدید بود حتی راهم نمی‌تونستم برم 

عمل کردم الان خوبم شکر خدا ۵تا پلاتین تو گردنم گذاشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خودت چه مشکلی داری بیحسی درد ؟من دیسکا بیرون زدگی داشت طوری که تنگی کانال نخاعی ایجاد شده بود و ...

درد شدید تو دست چشم دارم چندماه پیشم دکتر که رفتم گفت باید جراحی بشی ولی یه تعداد امپول ودارو داد بهتر شدم حدود ۵ماهی ولی باز درد اومده تودستادم بعصی وقتا درد اینقد شدیده که نمیتونم دستمو راحت حرکت بدم

الان خودت چه مشکلی داری بیحسی درد ؟من دیسکا بیرون زدگی داشت طوری که تنگی کانال نخاعی ایجاد شده بود و ...

خداروشکر که خوب شدین الان مشکلتون کامل حل شده واسه رانندگی یاورزش محدودیتی ندارین

خداروشکر که خوب شدین الان مشکلتون کامل حل شده واسه رانندگی یاورزش محدودیتی ندارین

راه رفتنم خوب شد رانندگی مشکل ندارم ورزش باید کنترل شده باشه اگه فشار بیارم یه گز گز تو کف و انگشتای دست چپ میاد ولی در کل خوبم خدا رو شکر 

من تا قطع نخاع فاصله ای نداشتم اورژانسی عمل کردم 

بعد از عمل هم ۳۰جلسه فیزیوتراپی رفتم

فیزیوتراپی انجام ندادی

همه کار کردم چتد ماهی خوب میشه باز درد میاد سراغم دکتر گفته عمل نکنی یادیر عمل کنی شاید بعضی مشکلاتت بمونه وحل نشه حالا دارم توشیراز دنبال یه دکتر مطنعن میگردم عمل کنم