2821
2789
عنوان

درباره سل

155 بازدید | 5 پست

سلام دوستان مادربزرگم خیلی سرفه می‌کنه و خلط داره ولی علائم دیگه ای ندارم پیش دکتر بردیم سی تی اسکن گرفته و آزمایش براش نوشته آزمایش خلط واینا چند روزه میگه گوشام صدایی رو نمیشنون فقط سرفه و خلطه دکتر گفته عفونت ریه است بشدت بالاس بعدش آزمایش نوشته هنوز جوابش نیومده دارم دیونه میشم بنظرتون می‌تونه سل باشه سل کشنده هست توروخدا بگین 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

اگه عرق شبانه و درد مفصل و استخونم داره اره می تونه سل باشه

فکر نکنم دیگه الان کشنده باشه

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

اگه عرق شبانه و درد مفصل و استخونم داره اره می تونه سل باشهفکر نکنم دیگه الان کشنده باشه

آخه ۷۰سالشه نفس تنگی ام داره

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه عرق شبانه و درد مفصل و استخونم داره اره می تونه سل باشهفکر نکنم دیگه الان کشنده باشه

وایی خدا😭

وایی خدا😭

اون یکی علائم رو هم داره؟؟

نگران نباش منم عمه ام چند سال پیش مبتلا شد طول کشید ولی اخرش خوب شد

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

اون یکی علائم رو هم داره؟؟نگران نباش منم عمه ام چند سال پیش مبتلا شد طول کشید ولی اخرش خوب شد

میگه قفسه سینه ام درد می‌کنه سرشم درد می‌کنه فشارم داره آخه