2777
2789
عنوان

عمل یا سزارین 😖

112 بازدید | 16 پست

هفته ۳۷ هسم از کجا باید بفهمیم سزارین هسم یا طبیعی سونو میگه یا دکتر معاینه میکنه 

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

سونو میگه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

کسی ینی باردار نیس جواب بدع

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترجیح طبیعی هست مگر اینکه مشکلی پیش بیاد مث تنگی لگن وزن جنین بالا فشارخون خودتون بالا باشه ک سنو و آزمایش و معاینه همه اینارو تعیین میکنه خیلیا هم شرایط طبیعی دارن میرن طبیعی ولی حین زایمان اورژانسی سزارین میشن بخاطر خطراتی ک مادر و جنین تهدید میکنه مثل موکونیوم دفع کردن جنین

منم ۳۷ هفته م

دکترم معاینه کرد گفت بچت چرخیده و سرش پایینه رحم هم یه سانت باز  شده و گفت که وضعیت لگن اینام عالیه برا زایمان طبیعی وگرنه سزارین هم بخوام انجام میده

گفتم نه همون طبیعی اگه میتونم دیگه خوبه

الانم گفته پیاده روی کنم تا کم کم دیگه درد زایمانم شروع شه

البته گفت ممکنه یکی دو هفته دیگه طول بکشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سونو میگه

من امروز وقت دکتر دارم ینی اول برم سونو بعد دکتر

ترجیح طبیعی هست مگر اینکه مشکلی پیش بیاد مث تنگی لگن وزن جنین بالا فشارخون خودتون بالا باشه ک سنو و ...

من تنگی لگن دارم رحمم ۱ سانت بازه

من امروز وقت دکتر دارم ینی اول برم سونو بعد دکتر

دکتر خودش مینویسه یابزاساس سونو های قبلیت بهت میگه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
منم ۳۷ هفته مدکترم معاینه کرد گفت بچت چرخیده و سرش پایینه رحم هم یه سانت باز شده و گفت که وضعیت لگن ...

تنگی لگن  دارم ینی کسی هس با تنگی لگن  طبیعی شده

دکتر خودش مینویسه یابزاساس سونو های قبلیت بهت میگه

اها مرسی

اگر دکترتون نظرش سزارین نیست بهتره برین سزارین زیر بار طبیعی نرین با لگن تنگ‌سخته

من خدم دوس دارم  سزارین کنم حتی شده تو بیمارستان خصوصی ولی خدم اگه سزارینی باشم هزینه ام کم میشه

تنگی لگن دارم ینی کسی هس با تنگی لگن طبیعی شده

خب اونو دکتر تو معاینه تشخیص میده

به من گفت لگنت پهن و عالیه برا زایمان طبیعی

گفت اگه طبیعی نشه تو معاینه خودمون میفهمیم نامه میدیم برا سزارین

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من خدم دوس دارم سزارین کنم حتی شده تو بیمارستان خصوصی ولی خدم اگه سزارینی باشم هزینه ام کم میشه

بیمارستان دولتی میزارن درد بکشی اگ ده سانت باز بشی سر بچه از لگن رد نشه میبرن سزارین یا ۱۲ساعت درد بکشی دهانه رحمت باز نشه خلاصه اینکه زجرت میده مگر اینکه دکترت خیلب کار درست باشه همون اول ببره عمل دکترت خودش معاینه کرد گفت لگنت تنگه؟

بیمارستان دولتی میزارن درد بکشی اگ ده سانت باز بشی سر بچه از لگن رد نشه میبرن سزارین یا ۱۲ساعت درد ب ...

رفتم بیمارستان یه دکتر دیگه معاینه کرد و گفت لگنت تنگه