2777
2789
عنوان

خدایا ی سریا بدن خوب بشون روزی میدی

148 بازدید | 14 پست

بی وجدانن هر کاری میکنن اما از آسمون براشون نعمت میریزی.حالا ما ک دل ی مورچه هم نمیشکنیم انقد حلال حروم میکنیم باید بدوییم و نرسیم....تو هیچ زمینه زندگیم موفق نشدم نه کار نه ازدواج نه خانواده مادری

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی حرفه دلم و زدی 

تهشم اینه هعی التماس خدا کن ولی تا وقتی ذوق شو داری نمیده وقتی ذوقش رفت و برات مهم نبود بعد بهت میده 😂😊

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡

ولی من شنیدم میزان روزی به خوبی و بدی آدما ربطی نداره

امکان داره آدم خیلی خوبی باشی ولی روزیت کم باشه ویا آدم ظالمی باشی ک در عین حال روزیت خیلی زیاد باشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

آزمایش و امتحانه دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

رزق و روزی و ثروت عزیزم یه موضوع دیگه هست،بعضیا عقل معاششون عالیه.خوب بلدن کجاسرمایه گذاری کنن چیو کی بخرن کی بفروشن....(کار به ادمایی که از راه نادرست پول درمیارن ندارم که اون اصلا برکتی نداره همش ظاهره)

ولی کسی که داره کارمیکنه،عقلشو بکارمیگیره.

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 
رزق و روزی و ثروت عزیزم یه موضوع دیگه هست،بعضیا عقل معاششون عالیه.خوب بلدن کجاسرمایه گذاری کنن چیو ک ...

اصلنم اینطور نیست کسیو دیدم که تلاش نمیکنه همش پی خوشگذرونی و پارتی ولی همینجور براش شغل دولتی جور میشه از قبلی استعفا میده میاد تو بعدی😐 همش خارج. همسر خوب و بی ریا....خانواده پدر مادری خوب و سالم....والا من از بچگی بدشانس بودم هی گفتم خوب میشه خوب میشه دیگه خسته شدم دیگه حوصله ندارم چقدر صبر کنم ۲۷ سال گذشت

.