خبرچین مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 296 عنوان گردن زنی 208 بازدید | 6 پست میگن از روی واقعیته دیدید شماها؟ 1403/07/01 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ...
motiemttt عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3326 آره میگن واقعیه دیدم با اینکه بقیه حالشون بد شد من نه چون یه فیلم خیلییی چیز دیدم اینا روم اثر ندارهولی یدونه سکانس آخر قسمت اول بدجوری حالمو خراب کرد توی برفن نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
تیدام عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 1218 من دیدم،بله بر اساس واقعیت ساخته شده فقط یکم تغییراتش دادن و اینکه اگه روحیت حساس اصلا نبین چون به شدت صحنه های خون و ... داره میگن 8 قسمت بیشتر نیست در کل سریال قوی بنظرم باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
خبرچین مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 296 آره میگن واقعیه دیدم با اینکه بقیه حالشون بد شد من نه چون یه فیلم خیلییی چیز دیدم اینا روم اثر نداره ... من ندیدم هنوز سریالشو ولی فکر کنم شبیه فیلم ready or not باشه درسته؟
motiemttt عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3326 من ندیدم هنوز سریالشو ولی فکر کنم شبیه فیلم ready or not باشه درسته؟ Ready or not رو ندیدمببین دخترو پسر هر دو شب عروسیشون کشته میشنReady or not رو از کجا بدون سانسور دیدی؟ نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
خبرچین مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 296 Ready or not رو ندیدمببین دخترو پسر هر دو شب عروسیشون کشته میشنReady or not رو از کجا بدون سانسور دی ... از مووی کاتیج البته zar فیلمم هست