2777
2789
عنوان

ایا لنز باعث درشت شدن چشم میشه

675 بازدید | 18 پست

چشمم متوسط نه کوچیک ونه بزرگ همش ارزومه. بزرگ باشه ی روز ی نفر بهم گفت اکر لنز بزرگ بزاری چشمتم بزرگ دیده میشه 

حالا واقعا تاثیر داره ؟

اگر تاثیر داره بگید چه مدلی بزارم ؟

هرچیزی که باعث درشتی چشم میشه بگید 

مثلا کاشت مژه بنظرتون چشم را درشت نشون میده ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لنز باعث میشه شما پلکت یه مقدار کوچولو بیشتر باز بمونه و بله تقریبا باعث درشت دیده شدن جشم میشه 

لنز بزرگ نداریم همشون یه اندازه اس 

لنز دیگه همه جور داریم طبی ، رنگی ، طبی رنگی 

هرجور دوس داری بگیر

مژه  اتفاقا چشم ریز نشون میده

داخل چشمت مداد سفید بکش

از زیر مژه های پایینت مداد بکش

روی پلکت سایه روشن و نود بزن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

اگه دعام

بزاریم مشکلی نداره ؟ دوس دارم همیشه بزارم میخوام بخرم برای چشم ابرو مشکی چه رنگی میاد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

لنز باعث میشه مردمک چشم ی کوچولو بزرگتر دیده بشه بله 

ولی برا اینکه خود چشات بزرگ بشن باید آرایش چشمو یاد بگیری 

لیفت هم بکنی همراه آرایش کشیده و بزرگ خیلی خوب میشه

اگه خدا بخواد میشه 
مرسی گلم بنظرت لنز باعث درشتی میشه

اره لنز رنگ روشن مخصوصا 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
عزیزم مثلا چه رنگی

سبز

آبی

عسلی

عسلی یخی