2777
2789
عنوان

مادرم ناامیدم میکنه از درس خوندن

196 بازدید | 19 پست

بخاطر افسردگی ترک تحصیل کردم بیمارستان اعصاب و روان بستری شدم بخاطر شرایط روحی روانیم دوسال نتونستم برم درسمم خوب بود الان که میخوام ادامه بدم و علاقه دارم به مدرسه رفتن مادرم همش حرفای ناامید کننده میزنه نمیخواد منو بفرسته مدرسه ۷ ماهه کامله میگم منو بفرست میگه بفرستمت چی بشی هیچی قرار نیست بشی بقیه رفتن درست خوندن چی شدن تهش شوهر کردن توام شوهر میکنی در صورتی که من هنوز ۱۶ سالمه  راجب این چیزا حرف میزنه باهام  میگه همون موقع چرا ول کردی نمیفرستمت میگم افسرده بودم حالم خوب نبود خودت که دیدی وضعیتمو اینم بگم بخاطر اینکه دوسال نرفتم همه همسنام درس میخونن اونی که تو مدرسه بلد نبود یه خط فارسی بخونه داره درس میخونه فامیلمون همکلاسیمه همش میاد میگه دندان پزشک میخوام شم منم دوست دارم انتخاب رشته کنم و درس بخونم ولی مادرم ناامیدم میکنه انگیزه نمیده بهم بجای اینکه تشویقم کنه بی انگیزه و بی حسم میکنه

عزیزم

حق تحصیل رایگان داری

خودت پروندتو ببر ثبت نام کن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گاهی بزرگترای ما شرمنده اینو میگم آدمای نادونی هستن

فقط درسه که آدمو میتونه بالا ببره و باعث افتخار بشه 

دلیل نیست یه آدم نادون تو دلتو خالی کنه افسرده بشی حتی اگه اون آدم مادرت باشه

موضوع درسو با پدرت یا شخص دیگه ای مطرح کن و سماجت کن برای ثبت نام 

هیچ وقت دیر نیست

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

عزیزمحق تحصیل رایگان داریخودت پروندتو ببر ثبت نام کن

چجوری رفتم اموزش پرورش یه مدرسه خصوصی بهم پیشنهاد دادن ماهی دو و ۳ تومن شهریه مادرمم نداره بده پول کرایه خونه میده تازه اسباب کشی کردیم

چجوری رفتم اموزش پرورش یه مدرسه خصوصی بهم پیشنهاد دادن ماهی دو و ۳ تومن شهریه مادرمم نداره بده پول ک ...

از کسی قرض بگیر یا کاش تو این سه ماه میرفتی سر کار و پول جمع میکردی 

In a world of worriers, be a warrior
ببین گاهی بزرگترای ما شرمنده اینو میگم آدمای نادونی هستنفقط درسه که آدمو میتونه بالا ببره و باعث افت ...

پدر مادرم ۸ساله جدا شدن پدرم معتاده و تو توهمه و قرص الپروزولام و متادون و تریاک و سیگار و عرق میخوره  با مادرم زندگی میکنم 

چجوری رفتم اموزش پرورش یه مدرسه خصوصی بهم پیشنهاد دادن ماهی دو و ۳ تومن شهریه مادرمم نداره بده پول ک ...

بگو مدرسه دولتی میخوام

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

پدر مادرم ۸ساله جدا شدن پدرم معتاده و تو توهمه و قرص الپروزولام و متادون و تریاک و سیگار و عرق میخور ...

خب همون مادرتو تحت فشار قرار بده اگه بزرگتری مثل مادربزرگی دایی چیزی داری هم اونا رو واسطه کن

آینده تو بساز

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز