2777
2789
عنوان

اوریون گرفتم😐😐

123 بازدید | 8 پست

خیلی بدجوره 

جالبه رفتم پیش یه دکتری تشخیص نداد دارو نوشت و سرم فقط گفت التهابه همین اما دیروز رفتم پیش یکی دیگه نتونست دهنمو باز کنه گفت نمیونم بزور فشار بیارم خطرناکه مشکوکی به اوریون برو بیمارستان رفتم اونجا دوتا دکتر دطکه چک کردن اوناهم نتونستن گلومو به خاطر التهاب شدید ببینن چون دهنمم نمیتونستم زیاد باز کنم 

این دوروز که اصلا هیچی نمیتونم بخورم شاید سر جمع این دوروز من ۴ بشقاب سوپ خورده باشم با یه لیوان یا یه لیوان و نصف اب همین خیلی خیلی درد داره حرفم نزدم نمیتونم اصلا با اشاره یا پیام حرفمو میرسونم 

شما گرفتین یا اطرافیانتون؟چی خوبه؟چقدر طول میکشه خوب شم ؟الان ۴ روزه درگیرم 

اینم بگم از قبل درد ریز داشتم تو گلوم گفتم شاید مال اب یخه اما یه دفعه زیادشد جوری کهلوم دیدم نمسشه و کااامل ورم شد

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

امکان نداره اوریون باشه . این بیماری کاملا ریشه کن شده . بایه متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کن

اره البته کامل تایید نشده دکتر بیمارستانم گفت برای تایید کامل برو پیش متخصص امروز میرم نوبت بگیرم متاسفانه شهر ما به افتضاح بودن بیمارستاناش معروفه خیلی بی صاحابه بیمارستانمون و دکترامونم زیاد چیزی بلد نیستن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم شهری عزیزم

نمیشه بگم نفسم 

چون شهرمون کوچیکه تقریبا و اگه یگم شناسایی میشم و بعدش دیگه ...😪😂

تاپیکامو یه نگاه سرسری به عنوانشونم بندازی متوجه میشی بعدش دیگه من بین شما و زمینیان نخواهم بود😂😂

ببخشید متوجه نشدم . دوست داشتی درخواست بده اونجا باهم باشیم

الان عکسای اوریون رو گوگل چک کردم اصلا بیرو رو صورتم شکلش اینجوری نشده حالا یکم بیرون ورم داره ولی التهاب اصلی داخله خودم حسم میگه مال یه چیز دیگست که میدونم چیه