2777
2789
عنوان

قبول شدمممممم عرررررر😭😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکهچرا ردت میکردن؟

یه بار سر دوبل چون مقیاس پارک ساینا دستم نبود. با پراید آموزش دیده بودم

بار دوم سر کمربند نبستن و دنده جا نرفتن واسه دنده عقب

بار سوم سر کم بودن فاصله با جدول سر دوبل

کلا مسخره ردم کردن

فقط بار اول واقعا حقم بود

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
ایول منم میخوام برم ثبت نام کنمتوصیه ای نداری برای قبولی تو شهری

با زن نگیر فقططط

برو استاد مرد خوب پیدا کن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مبارکه😁❤️انشاالله تاپیک بعدیت خرید ماشین باشه

ایشالاااا😍😍😍

چه دعای قشنگی

برای منم دعا کنید آیین نامه قبول بشم دو بار رد شدم با اینکه زیاد می خونم سوال های اصلی می خونم 😭💔

نمونه سوال ها رو خوب بخون قبولی

اجازه اسی بچه ها ی سوال دارم ممنون میشم بگید من صفحه گوشیم بالا سه یا چها تا ترک افتاد باید عوض بشه  ن خش گیرش ها خود صفحه اصلی 

اگه درستش کنم و ی موقعی  بخوام  عوض منم یا بفروشم میفهمه گوشی فروشی  عوض شده صحفش؟از قیمت گوشیم کم میشع

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش