2777
2789
عنوان

بتای پایین😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 65 پست
آره عزیزم، چون آز بتمعمولی دادین حتی اگه ده هزار هم بود بازم همین جواب به شما میدادن، فقط مینوشت بال ...

وااای چقدر خیالم راحت شد مرسی😍😍😍😙😙

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوشته بالا هزار, عدد دقیق نداده که باید آزمایش تیتر بدی که عددشو بهت بگه نگران نباش لطفا برا نی نی ...

مرسی عزیزم😊😊

خوشگلی از خودته😆😆😍😍😍

ازاون علامتای کوچیک تر بزرگتر داره من بلد نیستم میترسم اشتباه بگم الکی استرس بدم بهت

نه گلم میخواستم بهت بگم نگران نباشه اگه هزاره و ازمایشتم معمولیه خب ممکنه بالای هزار باشه چون فقط تا هزارو نشون میده 

ماله منم معمولیه و تا هزارو نشون میده بعدم چون ۵هفتته هزار هم خوبه

خدایا خیلی دوستت دارم
بله عزیزم چقدرگریه میکردم غصه میخوردم ی روزگفتم نکنه پوچه نکنه خارج رحمه . هفته هشت سونودادم قلب نبو ...

اى جان،قربونش خدا برات نگهش داره من ٥روز تاخيير رفتم ٥٠٠بود بنظرت روندش كم بوده؟ميخاستم هفته هشتم برم برا قلبش

دنياى من دخترم و باباش❤️
نه گلم میخواستم بهت بگم نگران نباشه اگه هزاره و ازمایشتم معمولیه خب ممکنه بالای هزار باشه چون فقط تا ...

😅😅اهان ممنون عزیزم لطف کردی. انشالله نی نی سالم بیاد بغلت😘😘