2777
2789
عنوان

صبحـ بر همگان خوش

170 بازدید | 18 پست

صبح دلنشین و پر از انگیزتون بخیر 

امروز از اهدافتان برامون بگین !

برای زیباتر کردن دقایق و لحظات زندگیتون 

امروز چه هدف و برنامه ی مهمی دارین.

وهر کس بر الله توکل کند ، پس برای او‌ کافیست‌..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم یک دعانویس میخواد که فقط جادوی سفید کنه این چشم زخم ها رو نابود کنه بعدش یک کاری کنه هیچکس نتونه برام طلسم بگیره کلا یک تغییر مثبت تو سرنوشتم ایجاد کنه جون زندگی من خیلی اوقات تحت تاثیر نیروهای منفی و جانبی قرار میگیره 

زود برم مدرسه جا بگیرم🤣🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دلم یک دعانویس میخواد که فقط جادوی سفید کنه این چشم زخم ها رو نابود کنه بعدش یک کاری کنه هیچکس نتونه ...

یادمون باشه ما بزرگترین پشتیبان تو زندگیمون‌داریم و اون 

خداست.

ما بخوایمـ به اهداف بزرگی میتونیمـ دست پیدا کنیم.

وهر کس بر الله توکل کند ، پس برای او‌ کافیست‌..

صبحتون بخیر هموطن خوش قلب و پرانرژی 

من که الان فیلم دیدم الانم دارم میرم دوش بگیرم بعدش فیشیال صورت و روتین پوستی و احتمالا یه خرید کوچولو و در نهایت اگه خدا بخواد عصر برم خونه یکی از آشناهام

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

سلام صبح تمام دوستان بخیر و شادی و سلامتی باشه ان شاءالله 

من امروز قراره برگردم ب محیط درس و دانشگاه و مدرسه و تدریس 

خیلی خوشحالم.امیدوارم خدا برای همه صحت وسلامتی و موفقیت رقم بزنه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

صبحتون بخیر هموطن خوش قلب و پرانرژی من که الان فیلم دیدم الانم دارم میرم دوش بگیرم بعدش فیشیال صورت ...

اوه گویا شما آقا هستید شرمنده اگر لحنم یه مقدار صمیمی و خودمونی بود راستش به اسم کاربری ها چندان دقت نمیکنم و اولش فکر کردم خانم هستید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم❤️

😊😊😊🌸🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عالی . ی قدم بزرگ برای پیشرفت😊

جدا از شوخی 

میخوام امسال با شادی و برنامه ریزی بیشتر  شروع کنم 

🌸💪🏻🤭