2777
2789

مثلا من برای دونفر 5 تیکه گوشت مرغ میپزم با 5 لیوان برنج  که برنج باز اضافه میاد شاید خورده نشه بریزم دور 

گوشت گاو هم 6 تیکه نسبتا بزرگ برای دو نفر که میشه 12 تیکه 

دیگه چی بگم میوه اغلب خرده نمیشه میریزم دور 

یا مثلا شوهرمم میبینی یکم زیاد از حد خرید میکنه 

مثلا 3 تا روغن و اینا در حالی که روغن تو خونمون داریم  و همچین مواردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خزید زیادتر از احتیاج اسراف نیست.  چون اگر تاریخ داشته باشه و موندگار باشه بالاخره استفاده میشه

ولی گوشت و مرغ اینا با توجه به وضعتون باید ببینی اگر پولدارید خب مشکلی نیس  ولی از نظر دینی و کاینات اگر میخوای بدونی اره گناهه. حداقل اگر میریزی دور بده به گربه های خیابون  که بی غذا هستن.

چه حس بدی گرفتممعلومه که اسرافههحداقل برنجاتو نکهدار بریز جلوی گنجشکا یا گوشتارو بزار جلوی گربه ها

خودمم تازگی خیلی اعصابم خورده تازه ازدواج کردیم اصلا نمی دونم چطور رونام ریزی کنم 

خودتون چی فکر میکنید؟

بچه ک بودیم بابامیگفت داخل بشقابتون یک دونه برنج باشه بریزید دور گناهه ...

حداقل ضرف یکبار مصرف توخونه داشته باشید

وقتی شوهرتون میره بیرون بدید بده ب ی نیازمند

الان دیگه میتونی قوز کنی ۸ لیوان آبم نخوردی... نخوردی

یا نون لواش میخره 30 تایی دو روز بعد باز میگیره قبلیه رو میندازه دور

خداییش این خیلی بده. حداقل بذارید تو فریزر که اگر زیاد بیاد نریزید دور اینجوری هر وقت دربیارید تست میکنید و گرم و نرم میشه مثل روز اول همون روزم میخورید تموم میشه

نون رو بزار تو فریزر یا غذارو بعدا بخورین یا بده نیازمند یا جلوی حیوونا بریز و همینطور میوه 

روغن و اینا ک خوبه مشکلی نیست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خودمم تازگی خیلی اعصابم خورده تازه ازدواج کردیم اصلا نمی دونم چطور رونام ریزی کنم

واسه دونفر دو لیوان برنج

میخوای زرشک پلو درست کنی یه نهایتا یه رون و یه سینه

منو شوهرمم همینیم

لایک نکن دوست عزیز !                                             

مرغو من برای هر وعده برای همسرم یه رون کامل میذارم برا خودم یه تیکه سینه. برنج اگه زیاد بیاد میذارم وعده بعد میخوریم. گوشتم نفری ۵ تکه به اندازه قوطی کبریت. نونم هرچی بخره تو بسته های ۳ تایی فریز میکنم برای هروعده نیم ساعت قبل از فریزر در میارم

بستگی داره،  برای چند وعده درست میکنی؟ سر کار هم می‌بره همسرت؟ چند ساله و چند کیلو هستید؟ ورزشکار یا دارای بیماری های مثل تیرویید نیستید؟

اگر زیاد دور ریز داری که حتما اسراف میکنی دیگه