2777
2789
عنوان

پاره شدن کاندوم و گیر کردن در واژن(متاهل ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 4176 بازدید | 67 پست
بهتر بخدا راحتی

بعضی وقتا دلم میخاد ازین سینگلی نجات پیدا کنم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فلسفه اینکارو درک نمیکنم وقتی اینجا همه ناشناس هستن

اره بخداااا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نشد پستتو ریپلای کنمبگو کی هستی و فوبیای منو از کجا میدونی😭😭😂🩷

نترس من همسایه فضول خواهرت هستم😂

یه تاپیک دیگه خانمه شناسایی شده بود اتفاقا اونجا هم اولین پست رو گذاشته بودی پروفایلت هم عوض نشده یادم موندی🤣

نترس من همسایه فضول خواهرت هستم😂یه تاپیک دیگه خانمه شناسایی شده بود اتفاقا اونجا هم اولین پست رو گذ ...

😂😂

واسه همین عوضش نمیکنم یسری عوضش کردم نصف دوستامو از دست دادم حس کردم غریبم داخل سایت، چون اکثرا به پروفایلا دقت میکنن😂

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

😂😂واسه همین عوضش نمیکنم یسری عوضش کردم نصف دوستامو از دست دادم حس کردم غریبم داخل سایت، چون اکثرا ...

اره من هم پروفایل دقت میکنم اسم کاربری ها زیادن همه هم مثل هم  حالا شاید یکی دو تا از کاربرا رو به اسم بشناسم چون زیاد دیدمشون 

یعنی تا قبل سرکار دسشویی نرفته؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
یکی اقایونی که خیانت میکنن میگن چتهای گوشی کار دوستمونهیکی هم خانمهای نی نی سایت مشکلات ج.نسی شون ما ...

یکی هم دخترای جوون شماره پسرای داخل گوشیشون مال دوست پسر دوستشونه

یکی هم سیگار و فندک تو جیب پسرا که مال اون دوستشونه که دستش شکسته بردن بیمارستان وسایلشو تحویل گرفتن

اینارو از قلم انداختی😂