بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
یکی بهم بگه؛ چرا بعضیا راحت ازدواج میکنن یکی مثل من شده براش آرزو؟
مثل من با وجود بابام هیچ وقت نمیتونم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
چطور انتخاب من؟ من انتخاب کردم نشد بهم خورد ؛ اصلا خیلی پیجده شده من به نتیجه ای نمی رسم
پس خواست خدا بوده
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
چرا عزیزم؟ دیدی بعضیا چقدر راحت ازدواج میکنن؛ اصلا ممکن امکان داره یه دختر خواستگار خوب نداشته باشه بعضیا چند تا چند تا داشته باشن؛ خدا چرا ن ب یکی خانواده خوب میده ن ازدواج خوب
چرا عزیزم؟ دیدی بعضیا چقدر راحت ازدواج میکنن؛ اصلا ممکن امکان داره یه دختر خواستگار خوب نداشته باشه ...
چون نمیزاره کسی بیاید قیافه میگیره مثل روانیا رفتار میکنه هیچ کس نمیاد
من یه مشکلی دارم که باید ازدواج کنم ولی بابام با این کارا چند ساله که نمیزاره منم نمیگذرم ازش مامانمم بی عرضه اس جرعت انجام کاری رو نداره
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
من یه نمزادی بهم خورد؛ اونم هیچ چیز مثبت نداشت من ی دغوان انتخاب کردم که فرار کنم از تنهایی اونم نشد ...
صبر کن خودش میاد خدا هست کمک میکنه
یعنی امکان داره یکی تا آخر عمر تنها باشه؟ اگ تنها موندم چیکار کنم ؛ من دلم ازدواج میخواد اصلا نیاز جنسی رو آدم چطور بر طرف کنه خوب به راه بد کشیده میشه