2821
2789
عنوان

مادرشوهر

322 بازدید | 22 پست

نامزدم و از وقتي رفت و امدم شروع شده با خانوادش از نزديك ميبينم خيلي ادماي بي شخصيت و بي ادبي هستن مادرشوهرم خيلييييي به پدرشوهرم توهين ميكنه فهميدم طلاق عاطفي گرفتن 

طوري ك تا پدر خانواده حرف ميزنه جفتشون ميپرن به پدر بيچاره اصن اجازه نميدن حرف بزنه فقط توهين و فوش ميدن يا اصن گوش نميدن بهش ،. ميگيد من چيكار كنم يعني اينده منم تو خطره عقد و بهم بزنم؟؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل از عقد باهاشون ارتباط نداشتی یعنی؟🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ببین اون پدر در گذشته چه افعیی بوده

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
قبل از عقد باهاشون ارتباط نداشتی یعنی؟🫤

خودشونو تازه رو كردن من چجوري بايد متوجه ميشدم

الانم ك كار از كار گذشته ي جوري شده ك من اصلا روم نميشه رفت و امد خانواادگي كنيم شوهرم خيلي فهميدددس اصلا شبيه مامان باباش نيست ولي ميترسم در اينده بشيم عين مامان باباش تازه خيلي هم مامانيه 

ببین اون پدر در گذشته چه افعیی بوده

شايد ادم بدي بوده ولي من ميترسم تو اينده تو رابطمون تاثير بزاره ب نظر شما رابطه مادرشوهر پدرشوهري ك خوب نباشه تاثير گذاره تو زندگي زناشويي

ازدواج دومته؟

گفتی جفتشون میپرن به پدر شوهرت منظورت شوهرت و مامانش بود؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز