2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم در مورد کراش مذهبیم🙈

149 بازدید | 12 پست

سلاااام

این اولین تاپیکمه،تا حالا کلی از مطالب نی نی سایت استفاده کردم ولی نشده بود که خودم تاپیک ایجاد کنم،

میگم که من یه مدته جذب یه آقای مدهبی شدم تو هیئت دیدمشون خودم هم مذهبی هستم آیدی اینستاشونو دارم ولی نمیدونم که با پیج شخصیم فالو کنم یا نه، میگم یه وقت زشت نباشه؟!!!آخه خجالتی هم هستم ،اونم بهم هر سری نگا میکنه ولی وقتی میبینه من نگا میکنم زود نگاهشو میدزده چند بار شده همو دیدیم ولی حرکتی نزده بیاین بگین چیکار کنم ،میخوامتش😭😭😂🙊نظر بدین لطفا

خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا یکیو توی سایت دیده بودم که هردو مورد مذهبی هم بودن. خانم به آقا توی اینستا ریکوئست می‌ده. بعدش توی پیامی محترمانه‌ باهاش موضوعو‌ مطرح میکنه و اخرشم‌ ازدواج😂🥸

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

فالو کن 

منتظر واکنش طرف باش

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اگر واقعا بخواد با حاج آقا و مادرش میانشایدم یکم باید صبر کنی

اتفاقا یه بار با پدر و مادرش درست روبروم وایساده بودن به نظر میومد که اونا هم در جریانن،ولی شاید من اونطور حس کردم ...اه نمیدونم 😅مثل نوجونا شدم🤦🏻‍♀️😂

من دقیقا یکیو توی سایت دیده بودم که هردو مورد مذهبی هم بودن. خانم به آقا توی اینستا ریکوئست می‌ده. ب ...

حالا من قصد ندارم ابراز علاقه کنم فقط میخوام فالوش کنم و پنتظر بمونم ببینم خودش پا پیش میزاره یا نه😂