2777
2789
عنوان

خودکشی

86 بازدید | 7 پست

من ی چندبار تو دوران کرونا یعنی ۱۲ سالگیم بخاطر ی اتفاق خودکشی مردم چندبار 

ولی یچی میخوام بگم بدونین اون افرادی که خودکشی اقدام میکننن بیشترین توجه رو میخوان هیچ وقت نیان بگین خودتو بکش تو جرعتشو نداری چون شما میشین ی نوع قاتل امید وارم جامعه درک کنه کسی که خودکشی اقدام میکنه ی کمبود یا حال بدی یا ی اتفاق بدژ در دوران کودکی براش افتاده نیاین بدتر کنین حالشو

کاش همه به این باور برسن خودکشی هیچیو درست نمیکنه

کاش تا طرف به مرحله خودکشی نرسیده بفهمن باید با طرف صحبت کنن و ارومش کنن

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

دقیقا همینه عزیزم

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودکشی همون نقاشی از خوده؟ 💔 این روزا میگذره ، بزرگ میشی و فراموش میکنی ، خودتون رو اذیت نکنید ، خودتون یه طرف ، خانواده یه طرف ، 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
کاش همه به این باور برسن خودکشی هیچیو درست نمیکنهکاش تا طرف به مرحله خودکشی نرسیده بفهمن باید با طرف ...

دقیقا ایکاش پدر مادر ها بدونن که نباید بگن تو که از نظر مالی و رفاهی بهترین جایگاه رو داری 

خودکشی همون نقاشی از خوده؟ 💔 این روزا میگذره ، بزرگ میشی و فراموش میکنی ، خودتون رو اذیت نکنید ، خو ...

خیلی از عوامل وجود داره مثلا من خودم بخاطر اینکه در بچگی تو سن ۸ سالگی مورد ازار قرا گرفتم خواستم اینکارو کنم اینا فراموش شدنی نیس عزیزم بعضی ها تحمل ندارن و بعضی ها مثل من سکوت میکنن و سعی میکنن ک بگذرونن