2777
2789
عنوان

17سالگی

57 بازدید | 3 پست

یک ماهه دیگه ۱۷ سالم میشه ولی یسری تجربه هایی از این شونزده سال گرفتم که خیلی برام با ارزش بود یاد گرفتم که تا موقعی که به سلامت روان کامل و ارامش تمام نرسیدم بچه ای نیارم و وقتی بیارم که بتونم تمام لحظه ها کنارش باشم ( از داداش کوچیکم از نوزادی تا الان بزرگش کردم و مادرم شاغله اکثر کار ها از جمله غذا درس کردن و تمیز کاری و بچه داری بر دوشمه ) 

دوم اینکه دوستایی که دارم مورد اعتماد نیستن و فقط ظاهرن ( دوست صمیمی ۱۲سالم با اکسم بهم خیانت کرد )

سوم برای ازدواجم کسی رو انتخاب میکنم که شبیه پدرم نباشه ( پدرم فردی عصبی اما خونسرد و بدون بروز احساسه دوست ندارم بچم احساس کنه پدرش دوسش نداره و احساس تنهایی کنه )

هنوز خيييييلي چيزا مونده كه بايد ياد بگيري . همه چيزو نبايد تجربه كني . عمرت كفاف نميده خودت همه چي رو ياد بگيري . بايد از تجربه ي ديگران استفاده كني . برو باشگاه با خانوماي بزرگتر از خودت دوست شو . ازشون چيزاي زيادي ميتوني ياد بگيري . با بزرگتر از خودت بگرد . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز خيييييلي چيزا مونده كه بايد ياد بگيري . همه چيزو نبايد تجربه كني . عمرت كفاف نميده خودت همه چي ...

بیشتر دوست هایی که دارم اکثرا دو یا سه سال بزرگترن یا همسن مادرمن باهاشون ارتباط بهتری میگیرم