2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی خواهر تبریک میگممممممآخرین سال تحصیلی خوبی داشته باشی تو مقطع دبیرستان امیدوارم به آینده ای که ...

تسلیت بگو خواهر کنکور دارم😭😭

فداتبشم عزیز دلم🥰💋انشاءالله شما هم موفق باشی و دانشگاه تاپ با رشته ی تاپ قبول شی❤️❤️❤️❤️

واقعا نه ازدواج کردم نه رفتم سر کار دو سال دیگه هم ۴۰ سالمه واقعا گند زدم

عزیزم مگه همه زندگی ب ازدواج و سرکار رفتنه؟ باید دلت خوش باشه. من جای شما باشم میرم کلاس خیاطی الان واقعا پشیمونم ک چرا وقتی مجرد بودم دنبال ی رشته هنری مثل خیاطی یا ارایشگری نرفتم

🤝🏻🩵 خسته نباشی گل سالی سرشار از موفقیت و تجربه رو برات آرزومندمحالا چجوری بخوابیم؟

قربونت برم مهربونم انشاءالله برای شما هم همینطور باشه ❤️امتحانای نهایی وایی😭از اول سال یازدهم و جدی بگیر خواهر 

نمیدونم بخدا😂بنظرم بیدار بمونیم بهتره

عزیزم مگه همه زندگی ب ازدواج و سرکار رفتنه؟ باید دلت خوش باشه. من جای شما باشم میرم کلاس خیاطی الان ...

هی روزگار،  امسال دکتری قبول شدم دانشگاه دولتی ولی چون پشتوانه مالی ندارم نرفتم ثبت نام، آخه پارسال خیلی ولخرجی کردم  الان لپ تاپ هم نمیتونم بخرم