2777
2789
عنوان

عمل بینی راهنمایی می خوام

65 بازدید | 11 پست

سلام ممنون که اومدین راستش من بینیم ۶ ماه پیش شکست و گفتن ۶ ماه صبر کن جوش بخوره بهتره برای من و منم وایسادم الان ۶ ماه شد حالا از عوارضش میترسم چون خودم همین جوری گاهی مخصوصا قبلا نفسم ممکن بود تنگ شه حتی الان که حرفشو میزنم تنگ شد و نبضم تند شد میترسم برا بعد عمل از تنگی نفسش و کیپ شدن و اینا . حالا واقعا بعد عمل ادم ممکنه اینجوری شه خدایی نکرده؟ بیهوشی چجوریه راحت ادم برمیگرده بعد روحش کجا میره🥺

من جراحی کردم 

تنگی نفس و کیپ شدن این‌چیزا اصن ندارم 

کیپ شدن واس ۱ ماه اول بود شایدم کمتر 

بیهوشی خیلی باحاله اصن نفهمیدم چجوری رفتم و اومدم 

برای من اندازه یه پلک زدن گذشت 

داشتم ب سِرُم نگاه میکردم یهو دیدم یکی صدام میکنه پاشو پاشو 

وقتی هم ب هوش اومدم خیلی راحت بود عین از خواب بیدار شدن بود ضعف نداشتم گرسنه نبودم درد نداشتم انقد حالم خوب بود ک ۴۰ دیقه بعدش بابام اومد رفتیم خونه 

دوره نقاهتم خیلی راحت بود 

روز سوم دیگه پاشدم اصن سخت نبود 

در ضمن من تامپون هم نداشتم 

سلام عزیز دلم 

من ۹ سالگی بینیم شکست 

بعد ده سال بینیمو عمل کردم 

تقریبا سه هفته س

بخاطر شکستگی یکم بینیم کیپ بود تقریبا عادت کردم 

الانم که بینیم کلا ورمه یذره کیپه ولی میشه نفس کشید 

باید صبر کنم 

درمورد بیهوشی هم ک میگی 

حس جالبیه 

انگار برای ساعتی از این دنیا دکمه خاموشو میزنی 

هیچی نمیفهمی 

من حتی خواب هم ندیدم 

هزیون هم نگفتم 

خیلی خوب بود 

از هیچی نترس

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جراحی کردم تنگی نفس و کیپ شدن این‌چیزا اصن ندارم کیپ شدن واس ۱ ماه اول بود شایدم کمتر بیهوشی خیلی ...

راس میگی عزیزم ؟بسلامتی مبارک باشه . کیپ شدن چند روز اول داشتی و اینکه یعنی ادم نمیتونه از بینی نفس بکشه؟ پانسمان رو برات چه زمانی برداشت و اسم دکتر رو هم میگی خیلی لطف کردی ببخشید 

سلام عزیز دلم من ۹ سالگی بینیم شکست بعد ده سال بینیمو عمل کردم تقریبا سه هفته سبخاطر شکستگی یکم بینی ...

ممنونم عزیزم از لطفت بینی هم عملش   مبارکت باشه الان پانسمان داری؟ گفتم دلو بزنم به دریا نترسم وقتی که شکسته عمل کنم🥺بازم ممنون امیدواری دادی  

راس میگی عزیزم ؟بسلامتی مبارک باشه . کیپ شدن چند روز اول داشتی و اینکه یعنی ادم نمیتونه از بینی نفس ...

اره گلم 

من شدیدا ورم کردم چون کمپرسو مرتب نذاشتم 

پوستمم شدیدا حساسه 

نترس 

ورم باعث شده بینیم کیپ شه یکم ولی میتونم نفس بکشم 

البته زمان زیادی از عملم نگذشته طبیعیه 

سه روز اول تامپون داشتم 

کلا از بینی نمیشه نفس کشید 

تامپون رو کشیدم تونستم نفس بکشم 

یک هفته بعد هم گچ رو برداشتم 

الانم هر هفته دوبار چسبمو عوض میکنم 

برای اینکه ورم بینیت از داخل بخوابه و بتونی نفس بکشی مرتب هر روز سه وعده بینیتو شست و شو بده 

اسم دکتر من محمدرضا بیگدلی بود 

که ایشون کلا تامپون میزارن و سه روز اول نفس کشیدن با بینی محاله 

ولی کارش عالیه 

اگ برات سخته دکتر شفیعی رو بهت معرفی میکنم بدون تام‌پون 

سبک مدلشونم یکیه 

هردوتا شونم تو یه کلینیک هستن 

بازم سوالی داشتی ازم بپرس هرچی بدونم کمکت میکنم♥️

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ممنونم عزیزم از لطفت بینی هم عملش مبارکت باشه الان پانسمان داری؟ گفتم دلو بزنم به دریا نترسم وقتی ...

مرسی گلم🥲♥️

نه یک هفته ای دکتر پانسمان یا همون گچتو برمیداره 

راحت میشی 

خودت چسبو میزنی یا هم اگ دلت خواست میری یه کلینیک زیبایی برات چسب بزنن 

تا موقع ای که پزشکت بگه چسب میزنی 

وای اصن نترسیا 

هیچچج ترسی نداره دردیم نداره 

دوره نقاهتش یذره سخته 

اونم ادم برای رسیدن به چیزی یکم سختی میکشه دیگ 

بجاش دماغت خوشگل میشه😁

مثلا منظورم از سختیش اینه ک باید طاق باز بخوابی واسم من سخته 

راس میگی عزیزم ؟بسلامتی مبارک باشه . کیپ شدن چند روز اول داشتی و اینکه یعنی ادم نمیتونه از بینی نفس ...

ممنون سلامت باشی💛

۴ روز بعد بویاییم اومد 

کیپ شدن هم واس همه ۷ تا ۱۰ روز متفاوت 

من تامپون نداشتم داخل بینی زخم و لخته خون بود ک از شب اول عمل با سرنگ شستم روزی ۱۰ بار تا باز شد کم کم 

پانسمان داخل بینی نداشتم اگر منظورت آتل ۶ روز بعد برداشت انقد پوستم چربه ک داشت میفتاد رفتم مطب گفتم داره میفته دیگه برداشت دکترم 

د‌کتر رضا کریمی گرگانی مطب میرداماد کوچه سنجابی 

بزن اینستا میاره 

ممنونم از لطفت عزيزم ☺️♥️برام دعا كن🤲🏻

خواهش میکنم ♥️

حتما

ممنونم عزيزم برام دعا كن خيلي لطف كردي

مبارکت باشه پیشاپیش🎀