2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا باید برم جایی خیلی استرس دارم خدا کنه همه چی خوب پیش بره🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خوابم نمیبره

با اینکه از دیشب تا الان دو ساعت خوابیدم 

داشتم شکر گذاری رو می‌نوشتم و یه متن از ته دل 

الان میخوام برم مسواک بزنم صورتمو بشور شاید بلکه خوابم بگیره

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

چون نصف شب تنها دارم میخوابگ

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید

2824
2823
2791
2779
2792