2777
2789
عنوان

سن عدده

126 بازدید | 17 پست

ب نظرتون سن یک عدده؟من مثلا خیلیا نمیتونن سنمو تشخیص بدن ۲۳ سالمه ولی همیشه چند سال کمتر میگن .حتی خودمم احساس میکنم هنوز ۱۸،۱۹ سالمه . یعنی بیشتر فکر میکنم ی ۱۸ ساله عاقلم تا ۲۳😂نظر شما چیه ؟سن یک عدده ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبلغ حساب بانکی هم یه عدد 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شاید از نظر بقیه اینطور باشه و به چهره ی یه نفر نیاد که سنش بالا باشه ولی واقعیت اینه که با بالارفتن سن توانایی‌های آدم واقعا کاهش پیدا میکنه دست و پا درد میگیری زود خسته میشی و این یه واقعیته پس صرفا نمیتونه یه عدد باشه.

شاید از نظر بقیه اینطور باشه و به چهره ی یه نفر نیاد که سنش بالا باشه ولی واقعیت اینه که با بالارفتن ...

توانایی از چه نظر ؟ما سن فیزیولوژیکی داریم ،سن عقلی داریم .اگه بدنی منطورته ممکنه یه آدم ۴۰ ساله از یک ۳۰ ساله بدنش سالمتر یاشه ک ب سبک زندگی و اینا بستگی داره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز