2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

118 بازدید | 10 پست

کسی علت سنگینی معده و درد گهگاهی در سمت راست و پایبن شکم رو میدونه؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
1
100%
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

همسر من هم همین مشکل رو داشت رفتیم دکتر معدا آندوسکوپی کرد گفت رفلاکس معده داره؛ داروهاشم خورد الان کمتر درد میکنه نمیدونم واسه خاطر چیه؛ سونوگرافی کبد و پانکراس هم رفتیم

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر من هم همین مشکل رو داشت رفتیم دکتر معدا آندوسکوپی کرد گفت رفلاکس معده داره؛ داروهاشم خورد الان ...

سنگینی معده ی من اطراف نافه

ایشون هم همینجوری بودن؟

شاید میخوای پریود بشی!

چون موقع پریودم معده یکم سنگین میشه.

البته بگم من یه مدت همین مشکل و داشتم هم سنگینی بود هم یه درد مبهمی داشت ، بعدش شدید شد تا یه شب که دیگه مردم از درد ، بعدش رفتم آزمایش خون دادم و مدفوع ، معدم خونریزی کرده بود. از بعد اونم ۴ ماه درد داشتم ولی میترسیدم برم دکتر ، از آندوسکوپی میترسیدم. 

رفتم متخصص برام دارو نوشت اونارو خوردم ولی بازم درد داشتم و هر از گاهی حالم بد میشد الانم همونجورم ، فقط استراحت میکنم تا خوب بشم

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه
شاید میخوای پریود بشی! چون موقع پریودم معده یکم سنگین میشه. البته بگم من یه مدت همین مشکل و داشتم ...

نه تازه سه روزه پاک شدم

شاید میخوای پریود بشی! چون موقع پریودم معده یکم سنگین میشه. البته بگم من یه مدت همین مشکل و داشتم ...

تازه سمت راست شکمم هم درد میکنه