2777
2789
عنوان

درد شانه

127 بازدید | 6 پست

از دیروز گردن و شونم درد میکنه امروزم قلبم و کمرم(پشت قلبم) درد میکنه دستمو هم میبرم بالا درد میگیره احساس نفس تنگی هم دارم نمیتونم نفس عمیق بکشم وقتیم نفس میکنم قلبم درد میگیره، برای چیه بنظرتون؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو اگه مار بزرگ های قدیمی بشنون میگن چایدی یا سرماخوردگی افتاده تو بدنت . اگر این درد برای یکی دوروزه شاید با مسکن حل بشه وگرنه حتما یک چکاپ قلب بری بهتره اگر هم این درد برای مشکل کار زیا با دسته که دکتر ارتوپدی یا کایروپراکتیک 

من خودم مشکلم درد کتف و سوزش سرشانه اش داشتم که پیش متخصص کایروپراکتیک معاینه شدم عصب دستم گیرافتاده بود که برام با لیزر کار کردند چند جلسه خوب شد . اگر ساکن اصفهان هستید و همین طور مشکل دارید من دکتر مسعود اعتدالی توصیه میتم بهتون 

بابای من یه مدت خیلی شونه هاش درد میکرد و هیچ کاری نمیتونست انجام بده برای ویزیت که به دکتر عموزاده مراجعه کرد متوجه شد باید تعویض مفصل شانه انجام بده پیش دکتر عموزاده جراحی انجام داد و الان حالش خیلی خوبه و مشکلش حل شده