2777
2789
بانکای دولتی زود تر میدن

واقعا؟من دیدم بعضیا تو نی نی سایت نوشتن که از بانک شهر زودتر وام گرفتن‌منم رفتم بانک‌شهر ثبت نام کردم زده ۲۰۰نفر تو صف تعین شعبه هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فردا میرم برا تکمیل پرونده و ضامن هنوز نگرفتم یکی از اشناها تو بانکه بدون نوبت شاید برداریم نمیدو ...

نگفتن شرایط ضامن چطوریه؟بدون نوبت ینی چی منظورتو متوجه نشدم

نگفتن شرایط ضامن چطوریه؟بدون نوبت ینی چی منظورتو متوجه نشدم

یدونه ضامن کارمند یا بازنشسته ینی وقتی بانک بودجه داشت اولین نفر ب من میدن اولش که رفتیم گفتن وام نمیدیم بعد ۵ ماه بیایین هروقت دادیم بهتون میگیم بیایین برای تکمیل پرونده ولی ما ادم داشتیم تو بانک گفتیم حلش کرد بعد رفتیم برای تکمیل پرونده و تمام حالا نمیدونم کی پولو میریزن ب حساب ۲ ساله درگیر وامم بودم نتونسته بودم بگیرم

واقعا؟من دیدم بعضیا تو نی نی سایت نوشتن که از بانک شهر زودتر وام گرفتن‌منم رفتم بانک‌شهر ثبت نام کرد ...

عزیزم منم از بانک شهر اقدام کردم پوست مارو کندن بخدا الان همه مدارکو دادیم برای تشکیل پرونده گفتن برید زنگ میزنیم بیایید برای امضا الان دو هفته زنگ نزدم زنگ زدم حراست گف ممکنه تا دو ماهم طول بکشه

عزیزم منم از بانک شهر اقدام کردم پوست مارو کندن بخدا الان همه مدارکو دادیم برای تشکیل پرونده گفتن بر ...

من متاسفانه بانک شهر تعین شعبه شدم رفتم اونجا گفتن ۳تاضامن میخواییم پروندتو کامل کن ۶ماه دیگه بهت میزنیم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ زنگ زدم حراست میگن نباید همچین چیزی بگن پروندتو کامل کن همکاری نکردن شکایت کن

شما آشنا داشتی؟ب من گفتن ۳تا ضامن میخواییم🥺

عزیزم قانون جدیده یه ضامن دسته چک دار کافیه اگر گفتن نه و اینا بگو قانون جدید بانک مرکزی پس من شکایت میکنم به ماهم گفتن سه تا ولی بیشرف بازییشونه