2777
2789
عنوان

آینده بچم🥲

158 بازدید | 10 پست

دوست دارم زمانی بچه دار شم یا ازدواج کنم که دستم تو جیب خودم باشه و مستقل شم و یه درآمد مطلوبیم داشته باشم،اصلا دلم نمی‌خواد بچم طعم فقر و نداشتن و بچشه دوست دارم از سن پایین استعدادش رو کشف کنم تلاش کردن رو نشونش بدم و درعین حالم بهش فشار نیارم.....اگه به مستقل شدنه نرسیدم هیچ وقت ازدواج نمی کنم ..همه میگن شوهر پولدار مگه ،پول واسه منه؟! شاید طلاق گرفتیم یا خیانت کرد ..ارع خلاصه تربیت بچه خیلی مهمه به نظرم آدم به آمادگی روحی و جسمی و مالی نرسیده باشه نباید بچه بیاره ،بچه های الان آگاه و باهوشن نیاز به توجه و مراقبت بیشتری نسبت به بچه های قدیم دارن،....ولی عجیبه😂من هنوز حتی ازدواجم نکردم ولی به فکر آینده بچمم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاغل نیستم ولی آینده بچم از همین الان تامینه کاملا

وضع مالیتون خوبه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

آفرین بهت منم دقیقا همین فکرو دارم اول باید آینده بچه رو بسازی بعد بیاریش به این دنیا

آره دقیقااا،این دنیا خودش به خودی خود سخته چه برسه به اینکه فقیر باشی 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️