2777
2789
عنوان

بوی گاز شدید میومد زنگ زدم 194 هی لفتش میده نمیاد چک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
😂کاش حداقل بمیرم یهو نسوزم فقط

ن بابا نگران نباش یهو منفجر میشی هیچی نمیفهمی خیالت تخت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنجره ها رو باز کنحوله خیس رو تو هوا بتکونسعی کن نشتی گاز پیدا کنی یعنی آب و کف درست کنو بمال به شیل ...

ممنون عزیزم ک اینقد نظر کاربردی و خوب میدین🫡🥹❤️

چشم انجام دادم

من 

دوس داری بمیرما😂

دور از جونت

چیشد نیومد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دور از جونتچیشد نیومد

دوباره زنگ زدم به 194

خیلی جدی تاکید کردم  سریع بیاد ،اگه هرلحظه اتفاقی بیوفته شما بعدش میخوای بیای چیو ببینی؟؟

همزمان به اتش نشانی هم زنگ زدم خیلییییی با وجدانن این ارگان چند دقیقه نشد اومدن چک کردن 

اون 194 هم اومد داره تعمیر میکنه

من 

دوباره زنگ زدم به 194 خیلی جدی تاکید کردم سریع بیاد ،اگه هرلحظه اتفاقی بیوفته شما بعدش میخوای بیای ...

خداروشکرر

واقعا اگه پیگیری نشه خیلی خطرناکهاوناهم(اداره گاز) خیلییی بیخیالن

اتش نشانی خوبه