2777
2789

چند روزه واقعا همش بد بیاری میارم تو زندگیم از کارم اخراج شدم کار بابام گره خورده شدید ولی بین این همه مشکلات شوهرم تلاش می‌کنه کنارم باشه منو الکی میخندونه تا یادم بره مشکلات بعضی وقتا فک میکنم اگه نبود چیکار میکردم خیلی بیشتر از الان افسرده میشدم درسته تو ازدواج باهاش یکم اذیت شدم ولی می ارزید😇💗خدا مشکلات همه رو حل کنه گره های زندگی منم باز کنه آمین💓

خب که چی مثلا ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا

تو نی‌نی سایت تناقض بین تاپیکا زیاده...

ایشالا که همیشه زندگیت خوب باشه و راضی باشی  

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الهی که در کنار هم عاقبت بخیر بشینمنکه شانسی نیووردم و بدتر نمک میریخت رو زخممقدرشو بدون

اینم بعضی جاها اذیتم می‌کنه ولی بعضی رفتارش خوبه توام بگرد خوباشوو پیدا کن

خب که چی مثلا ! 

زندگی خیلی سخته دارم کم میارم کم موندم از پا در بیام

نه عزیزم حالا اینجوری بگی سخت‌تر میشه مطمئنم چیزایی توی زندگیت داری که برای بعضی آرزو هست درسته کم و کاستی های هست ولی خوبی ها را ببین

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨