2777
2789
عنوان

نان سیر 😍🥰😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2853 بازدید | 32 پست
[QUOTE=354430220]@بهار2124 بیا خوشگلم😍[/QUOعالی شده 😍😍😍😍چه خوشگل شده 😍😍😍مرسی که توضیح دا ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ 😍🥰مرسی فدات شم‌ قربونت برم🥰🌺🌺💐💐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوش جان عزیزم 😍⁦❤️⁩ شما کشور آلمان هستید میشه از رود راین هم عکس بزارید؟

ممنونم😍🥰 رود راین از شهرهاز ایالت‌های هسه و نوردراین – وستفالن و راینلاند- فالتس رد میشه برای مثال کلن،  یسبادن، بن، مانهایم و دوسلدورف و....

من ایالت زاکسن هستم ، رودخانه های البه و مولده از اینجا رد‌میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزدلم خوبی؟ 😍🥰مرسی فدات شم‌ قربونت برم🥰🌺🌺💐💐

قربونت برم خوبم خوشگلم 💋💋😘💗💗♥️🌷🌷

عزیزدلمیییییییی ♥️♥️😘😘😘💋💋🫂🫂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

به به هنرمند نوش جانتوندلتنگت بودم😘

دوست قشنگم سلام‌

مرسی

منم‌ دلتنگت بودم این یک هفته ک نبودی واقعا سخت گذشت بهم 😍🫂

@arhich  

قربونت برم 🥺🥺

دوست قشنگم سلام‌مرسیمنم‌ دلتنگت بودم این یک هفته ک نبودی واقعا سخت گذشت بهم 😍🫂

سلام به روی ماهت قشنگه مهربون من

ببخش اذیت شدی عزیزم

پیامهاتو میخوندم و قادر به پاسخ نبودم و غصه خوردم که باعث ناراحتیت شدم😘😘😘😘

ممنونم😍🥰 رود راین از شهرهاز ایالت‌های هسه و نوردراین – وستفالن و راینلاند- فالتس رد میشه برای مثال ...

آها خوب پس عکس بزار تا با این رودخانه ها هم آشنا بشیم و ببینیم و لذت ببریم از مناظر 😍 راستی شنیدم چند شهر آلمان درگیر سیل شده بود نگرانت شدم خیلی وقت تاپیک های شما رو دنبال میکنم تا امروز واسه تون کامنت گذاشتم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید 🌹

آها خوب پس عکس بزار تا با این رودخانه ها هم آشنا بشیم و ببینیم و لذت ببریم از مناظر 😍 راستی شنیدم چ ...

چشم‌رو چشمم حتما عکس جدید میگیرم و تاپیک میزنم

بله‌ بارندگی شدید و متوالی باعث سیل شد تو یه سری از ایالت ها، درسدن و شهرهای اطرافش هم سطح اب خیلی بالا بود و چندین روز متوالی هشدار سیل داشتیم ک بخیر‌ گذشت😍

ممنونم دوست مهربون

تگ میکردی  نامرد😁😁😁 

نوش جون 

خیلی کلاسیک خوشکله😍

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

تگ میکردی نامرد😁😁😁 نوش جون خیلی کلاسیک خوشکله😍

قربونت برم گفتم تو هنرمندی تاپیک خوراکی دوست نداری، الان میگی همش‌ منو تو تامیک های بی نمکش تگ میکنه 🙈🙈

قربونت برم ممنون😍😍