2777
2789

خدایا هزاران هزاران بار شکرت 

که خونه منم چراغونی کردی ، ۹ سال بی اولادی تموم شد با اومدن دخترم و چراغ خونم روشن شد ، سال ۹۷ تایپیک زدم دخترم زود به دنیا اومد گذاشتن دستگاه و دلم پر پر میزنه برا بغل کردنش ، الان دخملم خانوم شده داره میره پیش ۲ ، خدایا عمر ۱۰۰ ساله به جگر گوشم بده با تن سالم ، خدایا تایپیک بزنم داره میره دانشگاه ، تایپیک بزنم فردا قراره مطبش رو افتتاح کنه ، فردا قراره ازدواج کنه ، فردا قراره بچش بدنیا بیاد ، خدایا مرسی که این فرشته کوچولو رو بهم دادی و به قلب منم نگاه کردی ، خدایا منو ببخش اگه بنده خوبی برات نبودم ، خدایا همه ناباورای نی نی سایت رو بچه دار کن خدایااااااا خیلی خیلی خیلی شکرت

بمونه یادگاری

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

ماشاءالله لا حول ولا قوة الا بالله 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان چ عشقی چ حس خوبی داره این تاپیک🫂❤️

الهی که خدا حافظش باشه لحظه لحظه زندگیش عاقبت بخیریشو ببینی 🥰

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عزیزم😍🤌

انقد دلی نوشته بودی به دلم نشست😍🥺

دختر ناز منم خدا بعد از چهار سال داده امسال میره کلاس اول 

انشالله قسمت همه ارزومندا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نمیدونم چرا اشکم اومد با خوندن متنتخدا دلتو شاد کنه همیشه نگاهی هم به ما بندازهانشالله خوشبختیشو ببی ...

ممنون عزیز دلم

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷