قطعا درست نخوندم امسال برا همین خواستم مشاوره بگیرم ماه پیش با به مشاور از یه پیج معروف گرفتم واقعاً قبولی داشتن اما من نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و اصلا برنامه هاشون خوب نبود مرور نذاشت برام تو این سه هفته بعدش با یه نفر دیگه مشاور گرفتم یه هفته برنامه میداد بعد اون خوب بود واقعاً باعث میشد تست زیاد بزنم زود بیدار شم ولی بعد یه هفته گفت اگه میخوای مشاورت بشم فیلم لخت بده از خودت به حدی بهم ریختم که سه روزه هیچی نخوندم اون لحظه ریدم به اون طرف ولی بعدش یه جوری دوباره صحبت کردیم دیشب بهش گزارش دادم امروز ساعت پنج عصر پیام داد گزارش بده منم بهش گفتم مگه برات مهمه هر بار بهم بی احترامی کردی دیگه اجازه نمیدم بهت واقعاً ام دیگه جوابشو نمیدم چون هر موقع کم میخوندم بهم حرفای بدی میزد
امروز یه مشاور خانم که یه نفر اینجا معرفی کرد گرفتم از فردا برنامه میده بهم ولی خیلی میترسم از دوباره اشتباه خوندن از اینکه با یه حال داغون شروع کردم از اینکه هیچکس واقعاً بهم کمک نکرد
دارم از رو پی دی اف میخونم اینم اذیتم میکنه قرار شد فردا برم گردنبندمو بفروشم دوتا از کتابا رو بگیرم
چون کتابام قدیمی بودن و بهتره از رو کتاب جدید بخونم و منابع جدید ولی میترسم نتونم حالم خیلی بده خیلیییی