2821
2789
عنوان

کنکور و زندگی

177 بازدید | 20 پست

به شدت حالم بده و افسرده شدم فقط بگم برا سال پنجم موندم پشت کنکور نگین یه رشته می‌رفتی خانواده خیلی گفت برو آزاد پرستاری ولی اصلا دلم رشته ای دیگ به جز پزشکی نمیخواد حداقل اگه دولتی قبول میشدم شاید می‌رفتم 

اگه کسی بود بگم چی داره اذیتم میکنه

به حدی حالم بده میخوام بمیرم سه روزه بغض و استرس خفم کرده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبرونت برم اشکالی نداره

طریقه درس خوندنتو عوض کن

چه کتاب تست هایی زدی ؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

تاپیکمو بخون درباره روش مطالعه و.......سوال داشتی بپرس و احتمالا اصولی نخوندی عزیزم

قطعا درست نخوندم امسال برا همین خواستم مشاوره بگیرم ماه پیش با به مشاور از یه پیج معروف گرفتم واقعاً قبولی داشتن اما من نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و اصلا برنامه هاشون خوب نبود مرور نذاشت برام تو این سه هفته بعدش با یه نفر دیگه مشاور گرفتم یه هفته برنامه می‌داد بعد اون خوب بود واقعاً باعث میشد تست زیاد بزنم زود بیدار شم ولی بعد یه هفته گفت اگه میخوای مشاورت بشم فیلم لخت بده از خودت به حدی بهم ریختم که سه روزه هیچی نخوندم اون لحظه ریدم به اون طرف ولی بعدش یه جوری دوباره صحبت کردیم دیشب بهش گزارش دادم امروز ساعت پنج عصر پیام داد گزارش بده منم بهش گفتم مگه برات مهمه هر بار بهم بی احترامی کردی دیگه اجازه نمیدم بهت واقعاً ام دیگه جوابشو نمیدم چون هر موقع کم میخوندم بهم حرفای بدی میزد 

امروز یه مشاور خانم که یه نفر اینجا معرفی کرد گرفتم از فردا برنامه میده بهم ولی خیلی میترسم از دوباره اشتباه خوندن از اینکه با یه حال داغون شروع کردم از اینکه هیچکس واقعاً بهم کمک نکرد

دارم از رو پی دی اف میخونم اینم اذیتم می‌کنه قرار شد فردا برم گردنبندمو بفروشم دوتا از کتابا رو بگیرم

چون کتابام قدیمی بودن و بهتره از رو کتاب جدید بخونم و منابع جدید ولی می‌ترسم نتونم حالم خیلی بده خیلیییی

قطعا درست نخوندم امسال برا همین خواستم مشاوره بگیرم ماه پیش با به مشاور از یه پیج معروف گرفتم واقعاً ...

عزیزم نمیتونی از والدینت بگیری؟واقعا متاسف شدم بیشعورو شما دیگه هیچ جوره نباید پیام میدادی کل کتابارو بگیر روی پی دی اف نمیشه ببینید هزینه ام ندارید ی جوری قرض بگیرید اولم با یک مشاور حرفه ای صحبت کنید بعد منابعتون رو تهیه کنید قطعا مشاورتون راهنماییتون خواهد کرد و واقعا من ندیدم از این دست مشاورا دنیا جای عجیبی شده

عزیزم نمیتونی از والدینت بگیری؟واقعا متاسف شدم بیشعورو شما دیگه هیچ جوره نباید پیام میدادی کل کتابار ...

یه زنجیر دارم میخوام اونو بفروشم بگیرم کاش برسه 

سال 99 ام یه زنجیر و پلاک داشتم فروختم کتاب خریدم فقط بعدش تونستم زنجیرش رو بخرم الان خیلی ناراحتم اونم قراره از دستم بره دیگ هیچی ندارم

نه خانواده فقط نهایت هزینه ماهیانه مشاوره رو بدن بیشتر نمیتونم ازشون بخوام

دلم میخواد رتبه برتر بشم یه جوری که خستگی این همه سال رو بشوره ببره

یه زنجیر دارم میخوام اونو بفروشم بگیرم کاش برسه سال 99 ام یه زنجیر و پلاک داشتم فروختم کتاب خریدم فق ...

میشه عزیزم چرا نشه تاپیکام رو بخون درباره کلاس ازمون کتاب و....صحبت کردم شاید کمکت کرد سوالیم داشتی بپرس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792