چن روز پیش برای یکی رفتم خرید ،یعنی خودش گف فلان چیزو بخر برام،بعد الان ک رفته بازار دیده ک من یکم گرون تر خریدمش،دراصل م قیمت همه جا همونه،یجا ارزون تر میداده
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
زنگ زد و غر زد ک آره فلان جا ارزونتره،یا اینکه از ی مغازه بن تخفیف داشتم،رقتم براش خرید،ک اونم غر زد،آی بلنده،آی کوتاهه،یعد اینکه یکی از شلوار لی ها رایگان در اومد،با بن تخفیف من،الان پول منو نداده و گفت ک میخواد اونو بفروشه با قیمت خوب،میخوام این شلوار و بگیرم
زنگ زد و غر زد ک آره فلان جا ارزونتره،یا اینکه از ی مغازه بن تخفیف داشتم،رقتم براش خرید،ک اونم غر زد ...
شلوار که شما خریدی رو میخواد بفروشه؟؟ خب پولشو که باید بده بهت
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خودم هستم بهترین ایده ها توی ذهنه منه نگران نباش پولتو از چنگش در میاریم
شلوار که شما خریدی رو میخواد بفروشه؟؟ خب پولشو که باید بده بهت
نداده،از طرفی سه تکه ی لی جنس خوب براش خریدم،یکی ازین اینها رایگان شد با بن تخفیف من،الان همونو میخواد بفروشه،خوب منم میتونم بفروشم ،چجوری بهش بگم پس بده