2821
2789
عنوان

مژه مصنوعی

78 بازدید | 10 پست

سلام دوستان مژه مصنوعی دونه ای گزاشتن برام بعداز سه روز با مژه هام کنده شده البته نه همه مژه های ولی انگار قیچی کردم مژه هام کوتاه شده تودستم نمیاد چه کارکنم دوباره مثل اولش بشه اگه تجربه دارید راهنمایی کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو سه روز کنده شد چرا اب بهش خورده که ریخته .اکستنشن بود یا کاشت منم اینجور شدم ی دوماهی زمان می‌بره ...

میخواستم برم عروسی قبلا گزاشته بودم تویه هفته کم کم خودش جدا میشد ولی ایندفعه اینطوری شد همونجا یکی از چشمام یه کم میسوخت خیلی چسب زد مژه هام چسبناک بود صبح که بلند شدم چسبیده بود به هم بهش زنگ زدم گعت بیا دوباره بزارم گفتم هیچ وقت دیگه نمیزارم

ممنون از راهنمایی شما باید منم همینکارو کنم خداکنه درست بشه🙏

میخواستم برم عروسی قبلا گزاشته بودم تویه هفته کم کم خودش جدا میشد ولی ایندفعه اینطوری شد همونجا یکی ...

من که مژه هام هم ریخت بیشترش هم یذره ای که دارم کوتاهه مث شیمی درمانیا شدم عادت ندارم بدون مژه باشم ولی هی مرتب روزی دوبار تقویتش میکنم .اما آخرهفته شاید باز برم بذارم معتادش شدم .خالم یکماه تقویت کننده اکسلیا زد پر شد و بلند ولی یکم گرونه 

2790
2823
2791
2779
2792