2777
2789

طنز نوشتی عنوانت😑😂

منم دوس ندارم عینک خواستم لنز بگیرم گفتن خیلی دردسر داره خشکی چشم میاره مجبورا خونه میزنم عینک بیرون نه 

کاشکی لیزیک کنی خلاص شی منم همین کارو میکنم در آینده نزدیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی چشم رو خسته میکنه . در اوردن گذاشتنش هم برای من سخته فقط وقتایی که واقعا لازمم باشه استفاده کرد ...

برای چند ساعت شما استفاده میکردین؟ وقتی تو چشمه اذیت نمیشدین؟ حدود قیمتشو هم اگه میشه بگین

طنز نوشتی عنوانت😑😂منم دوس ندارم عینک خواستم لنز بگیرم گفتن خیلی دردسر داره خشکی چشم میاره مجبورا خ ...

لیزیک میگن قبل ۲۵ باشه برمیگرده من ۱۹ سالمه هنوز

لیزیک میگن قبل ۲۵ باشه برمیگرده من ۱۹ سالمه هنوز

بهترین سن ۲٠ ۲۱

اگه چشمات ثابت باشه مشکلی نداره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

برای چند ساعت شما استفاده میکردین؟ وقتی تو چشمه اذیت نمیشدین؟ حدود قیمتشو هم اگه میشه بگین

چند سالی میشه نخریدم قیمت اصلا دستم نیست . نه توی چشمت هست اذیت نیستی ولی انگار چشمت ازاد و اروم نیست یه حسه که منجر به خستگی چشم میشه . بیشتر برای مراسم و عکاسی اتلیه زدم حدودا هفت هشت ساعتی بوده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚