2777
2789
عنوان

کسی تجربه ارتودنسی داره

62 بازدید | 5 پست

من قراره ارتودنسی کنم 

قبلش باید دندونامو ترمیم کنم پوسیدگیاس از بین بره نمیدونم چنتاس دقیقا کسی انجام داده میدونه تقربیا قیمت ترمیم چقدره؟

کلا باید هر چی پر کردنی هست انجام بدی چون تا دو سال دندون هات ت ارتودنسی هست و نمی تونی کاری بکنی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

قیمت ترمیم که بالاس ولی ارتودونسی بیشتره و خیلی دردناکه درضمن شکلتم عوض میشه جات بودم ارتودونسی رو بیخیال میشدم.ولی ی دکتر حاذق تو تهران می شناسم دندون پزشک خیلی ماهریه خواستی بهت بگم شرق تهرانه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت ترمیم که بالاس ولی ارتودونسی بیشتره و خیلی دردناکه درضمن شکلتم عوض میشه جات بودم ارتودونسی رو ب ...

تقریبا نمیدونی چقدره؟

نه وضع دندونام خیته باید درستش کنم بیانه دادم نمیتونم برم جای دیگه🤦🏻‍♀️

قیمت ترمیم که بالاس ولی ارتودونسی بیشتره و خیلی دردناکه درضمن شکلتم عوض میشه جات بودم ارتودونسی رو ب ...

یعنی چی شکل عوض میشه

از چه نظر

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
یعنی چی شکل عوض میشهاز چه نظر

عزیزم دندان ها خیلی در شکل تاثیر دارن یکم دندون تغییر کنه بلند و کوتاه شه ممکنه کل فکت رو تحت تاثیربذاره. دیگه ارتودونسی هم بستگی به مدلش و میزانش که چقدر فک و دندون ها رو جابجا کنن نوع لبخند و حتی حرف زدن رو تغییر میدن دیگه