نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به یه انگشتر نخ وصل کن بپیچش دور انگشت اشاره سه بار یواش حلقه رو بزن توی آب بیار بیرون بعدش بدون اینکه دستت تکون بخوره حلقه رو بالای آب نه توی آب نگه دار حلقه میچرخه هر بار میخوره ب لیوان بشمار برخورد ها رو میشه سن ازدواج
به یه انگشتر نخ وصل کن بپیچش دور انگشت اشاره سه بار یواش حلقه رو بزن توی آب بیار بیرون بعدش بدون این ...
حتنا باید حلقه ازدواج باشه؟!
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
یعنی یه گره بزنیم به حلقه اون سر نخ رو هم گره بزنیم به انگشت اشاره بعدش با همون نخ که به انگشت و حلقه وصله باید حلقه سه بار آرومفرو کنیمتوی لیوان آب ؟؟؟