2777
2789

ناراحت نشو ازم 

اینقدر درکیر اسم دانشگاه نباش 

لیسانست ک گرفتی کسی نمیپرسه از کدوم دانشگاه ؟

واسه استخدام شدن هم هیچ پون مثبتی نداره از کدون دانشگاه ؛چ شهری ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟

بله این که درسته

ولی فقط این نکته هست که دانشگاه های مطرح اساتید خوبی دارن و بهتر و علمی تر کار میکنن

ولی تو دانشگاه معمولی با اساتید معمولی تر، خب دانشجو وطیفش سنگین تره تا بار علمیش رو بالا ببره

وگرنه در اعتبار مدرک برای استخدام هیچ تاثیری نداره

اسم دانشگاه به نظرم بیشتر برای مقطع ارشد به دکترامهمه که اساتید قبول کنن دانشجوشون بشی تو دوره دکترا

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
واقعا؟

بله عزیزم . حتی دانشگاه آزاد ؛علمی کار بردی ...  هر جا مدرک بگیری برابری میکنه با  بقیه مدرکا .... 

تعجب میکنم یکی سالها پشت کنکور میمونه ک مثلا  رشته مهندسی دولتی بیاره . در صورتی ک هزینه  دانشگاه آزاد براش  پول تو جیبی دو ماهشه ....

عزیزم هر دانشگاهی میتونی برو ... و پشتش برا استخدامی ها یا  اجازه وکالتت برو ؛اینه ک مهمه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بله عزیزم . حتی دانشگاه آزاد ؛علمی کار بردی ... هر جا مدرک بگیری برابری میکنه با بقیه مدرکا .... ...

فعلا که تهران قبولم نکردن شهید بهشتی قبول شدم

میخواستم دوباره کنکور بدم ک دیگه منصرف شدم

فعلا که تهران قبولم نکردن شهید بهشتی قبول شدممیخواستم دوباره کنکور بدم ک دیگه منصرف شدم

یادمه سالها پیش کاردانی تموم کردم ؛ کارشناسی  علمی کاربردی  ؛حسابداری قبول شدم . 

با خودم گفتم نه ممیخونم دانشگاه آزاد میرم بهتره .... دو هفته گذشته بود از شروع کلاسها ک یکی از دوستای کاردانیم زنگ زد 

گفت چیکاردمیکنی؟دانشگاه  جای ادامه ندادی؟

منم با غرور و جدیت خاصی گفتم نهههه .... علمی کاربدی قبول شدم ؛ولی  خانوادم گفتن  آزاد  بخون سال بعد برو خودمون خرجش میدیم 

گفت وااااای  نکن اشتباه . ... برو دانشگاهتو . دو سال بعد لیسانسی و برا ارشد آزاد برو 

همین کارو کردم و همش میگم خدا خیر بده دوستم ک قبل انصرافم زنگ زد بهم