2777
2789
تبریک می گم شما ی شخص بیکار هستی😊

نی نی سایت 

دو تا دارم 

پس دلیلم موجه هست برای حضور در سایت.

امیدوارم شما دلیل موجه ی داشته باشین برای حضور در سایت.

متشکرم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم ها چیشون کمتر از ماست که نباید نوشته هاشون رو‌خوند؟

درسته از اونجایی که همه چی شون از شما سرتره نباید تو جمعشون باشید هم سطح خانما نیستید که

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

درسته از اونجایی که همه چی شون از شما سرتره نباید تو جمعشون باشید هم سطح خانما نیستید که

خودت خوب می‌دونی و متوجه شدی صحبت اون خانم معنی این رو میداد آره ما خانوم ها حرفامون الکیه.ولی من بهش فهموندم نه اینطورام نیست گرفتی خوب و مفید هم زیاده اینجا .

ولی شما با بغض و کینه این پاسخ کوته بینانه رو برای من فرستادی 

متشکرم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خودت خوب می‌دونی و متوجه شدی صحبت اون خانم معنی این رو میداد آره ما خانوم ها حرفامون الکیه.ولی من به ...

منظورم حرف الکی نبود

بعضی حرفا شخصیه و بعضی ها عکسشون رو میزارن دلیلی نداره مردا بخونن با نیگا کنن😶

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

خودت خوب می‌دونی و متوجه شدی صحبت اون خانم معنی این رو میداد آره ما خانوم ها حرفامون الکیه.ولی من به ...

بغض و کینه!😐😂

من واسه یه متن ساده بغض و کینه میکنم مهندس

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

بغض و کینه!😐😂من واسه یه متن ساده بغض و کینه میکنم مهندس

بعض و کینه یک بیماری قلبی هستش دست انسان نیست.

شما اگه من هر چی میگفتم همون‌جوری جواب منو می‌دادی.

برای عسل مونه ممنونم ریپلای کنم.

اینجا مینویسم 

بله کاملا درسته و منم بهش عمل میکنم

بعض و کینه یک بیماری قلبی هستش دست انسان نیست.شما اگه من هر چی میگفتم همون‌جوری جواب منو می‌دادی.

😐😐😐🤷🏻‍♀️

وات

😐😐😐🤷🏻‍♀️وات

در قلب اگه بخل و کینه و حسد و ریا و عجب و خیلی چیزای دیگه اگه باشه سخت میتونه انجامش نده.

مثلاً من در قلبم به یکی حسودی میکنم خب خیلی سخته واسم که حسادت نکنم آخرش اینه که حسادتم رو نشون ندم ولی در قلبم حسادت بیداد می‌کنه.برای رفع این مشکل گاهی سالها طول می‌کشه این بیماری قلبی رو درمان کنم.

بله ، البته من دخترمفک کنم آقایون ب تازگی با پیشرفت تکنولوژی و فناوری می‌خوان خودشون بدون زن گرفتن ح ...

سایت دسته بندی جنسیتی آقا هم داره و برای آقایون هم هست. همین بارداری که شما میگی، یه آقا نباید اطلاعات بارداری بدونه که مراقب خانمش باشه؟