2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی بی احساسه زد تو ذوقم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 53 پست
چقدم دوروغتو کش،دادی خب میگفتی شوخی کردم 😂😂منتظر بودم بنویسی چیشد ک گفتی دیدم نگفتی اصن بش

میخاستم ببینم اگه واقعا حامله باشم چیکار میکنه

چند ساعت بعد راستشو گفتم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣وای

اصن حالم بهم خورد اینارو خوندم ،چطور روش شده دروغ بگه اینهمه طولانی و استرس بندازه ب جون اون مرد 

خیلیا با تنبلی تخمدان حامله شدن، بعدم میدونه بچه دوست نداره ولی زنش شده ،من نمیدونم تو مغزش چی میگزره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به زندگی این بلاگرا تو اینستا نگا نکن که خبر بارداری به شوهرشون میدن اونام یساعت گریه میکنن و ذوق زده میشن زندگی واقعی همینه بعدم خب حق داره تو دوران نامزدی این اتفاق بیفته معلومه خوشحال نمیشه 

چند سالته ‍؟این بوه بازیا چیه در میارید ؟

۲۰ سالمه

از اول میگه بچه دوس ندارم 

دلم میشکنه😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

چقدر بچه ای

این اداها چیه 

هنوز حامله نیستی وارد جو مادری شدی

نامزدت راست میگه چند سال هم باید دو نفره زندگی کنید تا هم شناختتون کامل بشه هم بچه جلوی تفریحات اول زندگی رو میگیره وقت برای بچه آوردن زیاده 

عزیزم خوب ناراحت شد چون هنوز خوشی نکردید و برای بچه داری زوده راست میگه دیگه تو زیاد حساسیت به خرج دادی خوب دوست داری تازه عروسی باشی که همش سرگیجه و حالت تهوع داشته باشی خوش باشید به موقع با تصمیم دوتاییتون باردارشدن که هر دو لذت ببرید ولی اینو بدون تنبلی تخمدان مانع از حاملگی قطعی نمیشه

خب مگ حامله ای ک لباس حاملگی و لباس نوازد میخوای؟این کارا چیه؟ بابد با توافق هم بچه دارشین. و ب وقت ...

از مجردی عاشق لباس حاملگی و لباسای بچه نوزادم😭

نامزدم کلا از اول میگه بچه نمیخام بنظرت درست میشه؟