2777
2789
عنوان

تولد اشتباه

483 بازدید | 37 پست

چهار نفریم با دوستام پارک قرار داشتیم  اونجا که رسیدم دیدم یک هیجان خاصی دارن میخواستن برا دوستشون که منم نمیشناسم تولد بگیرن 

هیچی نگفتم گفتم حالا باهاش آشنا میشیم از اول راجب اون دختر صحبت میکردن واقعا احساس بدی داشتم  

بعدش دختر اومدو کیکو اوردن و سوپرایزش کردن با یک دختر دیگه اومد

اصلا خیلی حس بدی داشتم هیچکی محلم نمیزاشت دیگه عصبانی شدم بدون خدافطی اومدم خونه حالا پیام داده چیشد چرا رفتی و اینا با لحن بد   از نظرتون کار اشتباهی کردم؟!!

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب راستش شاید در اون موقعیت حق داشتی...اما فکر کنم زیاده روی کردی..
😑شاید در شور و هیجان جشن سوپرایز، حواسشون نبوده به تو بگن.

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میگفتی به من یه اطلاع میدادین قراره چی بشه من کادویی چیزی میگرفتم اینطوری اومدم حس خوبی نداشتم آمادگی نداشتم منو نمیخواستین سوپرایز کنید که!!

علم افلاطون حریف جهل مادرزاد نیست

چجوری گفتن

چند تا استیکر عصبانی فرستاد بعدشم ویس فرستاد گفت چرا حداقل خدافطی نکردی و کارت زشت بود و نگرانت شدیمو اینا 

وا خب ینی چون اونا درمورد تولد یک نفر دیگ ذوق داشتن و توعم اونجا دعوت بودی باید بهت بربخوره؟

بهم نگفته بودن میخوان تولد بگیرنو کسی غیر ماهم هست منم ادم درونگراییم کلا با همه نمیجوشم بعدشم زیاد محلم نزاشتنو احساس معذب بودن داشتم

چند تا استیکر عصبانی فرستاد بعدشم ویس فرستاد گفت چرا حداقل خدافطی نکردی و کارت زشت بود و نگرانت شدیم ...

نمیدونم چی باید بگم

شاید حواسشون نبوده ولی منم بودم خیلی ناراحت میشدم از بی محلیاشون

خب راستش شاید در اون موقعیت حق داشتی...اما فکر کنم زیاده روی کردی..😑شاید در شور و هیجان جشن سوپرایز ...

من معذب بودم واقعا   بعشدم اصلا به من نگفتن کسی غیر ما هست میخوان تولد بگیرن دست خالی رفتم خیلی خجالت کشیدم  بعد دروانگرام دیگه اصلا نتونستم جور شم 

میگفتی به من یه اطلاع میدادین قراره چی بشه من کادویی چیزی میگرفتم اینطوری اومدم حس خوبی نداشتم آمادگ ...

اره همینو گفتم ولی باز گفت نباید بدون اطلاع میرفتی 

من معذب بودم واقعا بعشدم اصلا به من نگفتن کسی غیر ما هست میخوان تولد بگیرن دست خالی رفتم خیلی خجال ...

عیب نداره پیش میاد
اتفاقا تجربه خوبی شد برای موقعیتای یهویی آماده باشی..چند سالته بیبی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همون موقع که بدون خدافظی رفتی نیومدن دنبالت الان پیام داده؟ رفتارشون زشت بوده از اولش

نه اون شب پیام نداد البته نت نداشته پیام بده