ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزيزم من بايد 30 مهر پري ميشدم دو روز قبل بي بي گذاشتم سريع نشون داد الانم همه اش ترشح دارم ببخشيد البته. اعلايم پري داشتم ولي يه مدل ديگه بود بيشتر شبيه قلقلكه خخخخ حالت تهو گرفتم معده ام هم يه طوريه خيلي رو بو حساس شدم وايي اصلا يه طوريممممممم
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
سلام ببخشید من ۲۹ اسفند پریود شدم ..بعد ۶ روز طول کشید ..بعدش باید ۲۹ فروردین میشدم ک نشدم الان ۴ روز تاخیر دارم ...در ضمن باکره هم هستم ولی با دوس پسرم ۱۰ روز پیش باهم بودیم نه دخول انجام دادیدم نه اب منی ریخته شد..فقط یه بار به مالید به کصم از رو اصلا دخول نکرد ...کلی استرس دارم از اینکه پریود نمیشم الان ۳۴ روزه ...تقریبا ۳ روز هم میشه ک شکم درد دارم فقط بعضی وقتا شدید میشه