2777
2789
عنوان

یه حرفی جای شوهرم زدم پشیمونم

186 بازدید | 14 پست

دوستان من خانواده پدریم هیچگونههه کمک مالی به دختر نمیدن این به کنار تازه پدرم یکی از بهترین ملکاشو به نام پسراش کرده و دختراش حقی از اون ندارن گفته بعدا یه چیزی هم به شما میدم که دیگه ارزشی ندارع برام تازه معلوم نیست بده یا نده 

حالا قضیه از این قراره که شوهر من بشدتت آدم کم روییه و به خیلیاااا کمک مالی کرده اما تا الان هر کجایی زندگی گیر کردیم پدر من یه قرون کمکمون نداده حتی یکبار ۴۰ تومن برای یکی دوماه قرض میخواستیم به مادرم گفتم شما پول دستتونه ۴۰ بدید تا یکی دوماهه پس میدیم گفت اوههه خیلیی زیاده یکی دوماه نداریم نمیتونیم بدیم که یه هفته بعدش دقیقااا ۴۰ تومن قرض دادن عموم

خلاصه کاری با اینا ندارم الان یه ماشین برا داداشم (مجرده)و بابام کمکش میکنه دراومده میخوان تکمیل وجه کنن که تحویل بگیرن

۱۵۰ میلیون کم داشتن و باید حتمااا تا چند روز آینده پول بریزن کسی هم نبود ۱۵۰ قرض بده

ما هم تازگیا یه وام پرسود برداشتیم به بابام گفتم ما داریم اما اگه مارو تو سود ماشین شریک میکنی پول میدیم

به شوهرمم گفتم اول گفت چرا گفتی داریم بعد گفت اگه شریک کنن مارو هم مشکلی نیست میدیم ولی شریک باشیم به اندازه پولمون

بابامم گفت خوب خداروشکر پولم درست شدحالا شما بدید یه کاریش میکنیم

بعد...

قراره تازگیا یه وام بردارن معلومم نیست کی بدن وامو

بعد دیدم بابام زنگ زد شوهرم گفت ۱۵۰ بده ۲.۳ روزه پس میدم

گفتم بابا نمیخواد پس بدید شریکمون کنید‌

گفت نه ماشین برا خودمونه نمیفروشیم که شزیک کنیم 

بعد دوباره امروز زنگ زده که پولو بریزید برامون ۴.۵ روزه پس میدید ولی به نظرم حداقللل تا ۲۰ روز دیگه وامشون جور نمیشه😔از اینورم گفتن شریک نمیکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که اونا رو میشناسی چرا پولتو دو دستی تقدیمشون کردی.

پدرومادر مث پدرمادر منن کمک مالی چندانی ب ما نمیکنن.

ولی درعوض شوهرم همش میگه و میکوبونه سرم ک خانواده ات هیچ وقت ب فکر تو نبوده و نیستن.درعوض خانواده شوهرم خیلی هوای دختراشون رو دارن این شده سرکوفت زندگی من

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
بنظرم شما بدید ی کاریش میکنیم تضمین خوبی نیست حتما ی قولنامه ای چیزی باید بهتون بدن ی مدرک ثبتی

نه مشکل اینه میگن شریک نمیکنیم برا خودمونه اما پول شما رو ۴.۵ روزه پس میدیم که چشم آب نمیخوره تا ۲۰ روز دو هفته دیگه بدن و از اینورم شوهرم میگه اونو گذاشتم حساب معدلم بالا بره چرا گفتی پول داریم اگه ۴.۵ روزه بدن مشکلی نیست اما بیشتر نه

حالا از اینورممم یادم میاد یه قروننن بهمون کمک نمیدن میسوزم از سادگی خودم 

یعنییی جزو محالات بود که اگه ما پول احتیاجمون بود پدرم ۱۵۰ قرض بده ابدااا نمیداد

نباید کلا میگفتی که پول دارین 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
قراره تازگیا یه وام بردارن معلومم نیست کی بدن واموبعد دیدم بابام زنگ زد شوهرم گفت ۱۵۰ بده ۲.۳ روزه پ ...

یه بهانه بیار پول رو ندین

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

از این خانومایی هستی که اصلا حرف تو دهنت نمیمونه همه چیو میگی یکم سیاست داشته باش لزومی نداشت خانوادت بفهمن شما همچین پولی دارین

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
تو که اونا رو میشناسی چرا پولتو دو دستی تقدیمشون کردی.پدرومادر مث پدرمادر منن کمک مالی چندانی ب ما ن ...

دقیقااا پدر مادر شوهرم خیلییی جاها هوای دامادشون رو دارن و خیلی کمک میکنن 

ولی پدر مادر خودم اصلااااا کمک مالی نمیدن هیچوقت دستمون رو نگرفتن

قراره تازگیا یه وام بردارن معلومم نیست کی بدن واموبعد دیدم بابام زنگ زد شوهرم گفت ۱۵۰ بده ۲.۳ روزه پ ...

همونجور که جوابت کردن زنگ بزن بگو پول خرج کردیم یا قرض دادیم ،نمیتونی پیام بده

نمیشه بگی هنوز نریختن به حسابمون . مثلا بگی قرار بوده بدن ولی عقب افتاده واممون

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
از این خانومایی هستی که اصلا حرف تو دهنت نمیمونه همه چیو میگی یکم سیاست داشته باش لزومی نداشت خانواد ...

نه اتفاقا بشدتتتت حرف نگه میدارم

ولی چون میدونستم شوهرم راضیه اگه شریک بشیم گفتم داریم

خب وقتی میخوان زرنگی دربیارن شما بهشون رو ندین

بگو بابا من در صورتی میخواستم پولو بدم ک شریکم کنین

اگ بحثی قرض دادن باشه نه واقعا نمیتونیم ریسک کنیم و قرض بدیم

حتما حتما بگو

مطمئن باش پولتو حالا حالاها پس نمیدن و رابطه ات با شوهرت بد میشه بخاطر این موضوع 

عزیزم شما تو یه تاپیکی گفته بودی داداشت امام صادق درس میخونه میشه ازش بپرسی کِی زنگ میزنن برای دعوت به مصاحبه؟)احتمالا بدونه چون توی دانشگاهش اعلام میکنن یا مثلا اگه کسی میدونه ازش بپرسه)ببخشیدا

آخه من ثبت نام کردم اما هنوز زنگ نزدن😅

نمیدونم دیگه اصلا زنگ میزنن یا نه