دوستان من خانواده پدریم هیچگونههه کمک مالی به دختر نمیدن این به کنار تازه پدرم یکی از بهترین ملکاشو به نام پسراش کرده و دختراش حقی از اون ندارن گفته بعدا یه چیزی هم به شما میدم که دیگه ارزشی ندارع برام تازه معلوم نیست بده یا نده
حالا قضیه از این قراره که شوهر من بشدتت آدم کم روییه و به خیلیاااا کمک مالی کرده اما تا الان هر کجایی زندگی گیر کردیم پدر من یه قرون کمکمون نداده حتی یکبار ۴۰ تومن برای یکی دوماه قرض میخواستیم به مادرم گفتم شما پول دستتونه ۴۰ بدید تا یکی دوماهه پس میدیم گفت اوههه خیلیی زیاده یکی دوماه نداریم نمیتونیم بدیم که یه هفته بعدش دقیقااا ۴۰ تومن قرض دادن عموم
خلاصه کاری با اینا ندارم الان یه ماشین برا داداشم (مجرده)و بابام کمکش میکنه دراومده میخوان تکمیل وجه کنن که تحویل بگیرن
۱۵۰ میلیون کم داشتن و باید حتمااا تا چند روز آینده پول بریزن کسی هم نبود ۱۵۰ قرض بده
ما هم تازگیا یه وام پرسود برداشتیم به بابام گفتم ما داریم اما اگه مارو تو سود ماشین شریک میکنی پول میدیم
به شوهرمم گفتم اول گفت چرا گفتی داریم بعد گفت اگه شریک کنن مارو هم مشکلی نیست میدیم ولی شریک باشیم به اندازه پولمون
بابامم گفت خوب خداروشکر پولم درست شدحالا شما بدید یه کاریش میکنیم
بعد...