2777
2789
چقدر وقت گذاشتی؟من اینقدر وقت گذاشتم از شما کمتره

۴ ماهه بازی میکنم 

هر سه ساعت ماین میکردم حتی گاهی شبا ساعت میذاشتم بیدار میشدم هر سه ساعت 

پروفیتم ۸.۲۰۰ بود با کلید ۵۰۰ همشو هم از بازی گرفتم در کل زیاد وقت گذاشتم حداقل امیدوارم پول خوبی بده

۴ ماهه بازی میکنم هر سه ساعت ماین میکردم حتی گاهی شبا ساعت میذاشتم بیدار میشدم هر سه ساعت پروفیتم ۸. ...

منم تقریبا مثل شما امیدوارم پول خوبی بده،اگه پول خوب داد ادامه میدم اگه نه دیگه می‌شینم تو خونه حسابی میخونم برای استخدامی تا شاغل بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تقریبا مثل شما امیدوارم پول خوبی بده،اگه پول خوب داد ادامه میدم اگه نه دیگه می‌شینم تو خونه حساب ...

انشالله سود کنیم

ولی 

اونم ادامه بده بنظرم

در کنار این میدونی پولم بده نهایت فوقش ۱۰ میل حالا زیاد میگم خودمم بازی میکنمم راضیم زیاد پول بده ولی خب نات کوین ی تله بود داگز دیدی چقد کم شد نمیدونم بازی کردی یا ن

بازم خوبه بنطرت کی مشخص میکنن چن تا توکن گرفتیممیگن اونایی ک با بات زدن حذف شدن و توکن نمیگیرن خدارو ...

فکر کنم 6مهر معلوم بشه دیگه. اتفاقا منم با ربات زیاد زدم 😂😂😂😂😂

انشالله سود کنیمولی اونم ادامه بده بنظرمدر کنار این میدونی پولم بده نهایت فوقش ۱۰ میل حالا زیاد میگ ...

خب همستر ما خیلی وقت گذاشتیم اما داگز مثل همستر نبود وقت زیادی نمیخواست،انشاالله در حد۴۰-۵۰م بده 😅

این همه صبرکردیم چن ماه این دو سه روز چرا نمیگذره🤣جدی اخطار نیومده واست

اره من که منتظرم یبار معلوم بشه بعد دیلت اکانت کنم😂پر کاناله تل  تا دیلت نکنم نمیرن😂

نه فعلا که منو حواسشون نیست😁