2777
2789
من متولد ۷۹ ام منم زندگیم داغون بود پدر مادرم جداشده اند شوهرم همش منت میزاشتن تورو دادن ب من ک خودش ...

الهی💔💔💔💔💔

خدا لعنتشون کنه 

منم الان قصد ازدواج ندارم ولی می‌دونی من اطرافم زیاد میبینم دوستام فامیلام تنها کسی که سرنوشتش اینطور شد منم وقتی جمع میشن دورهم روم نمیشه باهاشون بشینم احساس میکنم هیچی ندارم که جلوی اونا سرمو بالا بگیرم 

احساس میکنم چون زندگیم اینطور شد دید منفی نسبت به من دارن و من خیلی از این موضوع ناراحتم ولی برام مهم نیست من که خیلی وقته دیگه خونه فامیلی چیزی نمیرم

مادرشوهر کلا منو از اول نمیخاس یطوری با بی احترامی اومدن خاستگاریم اومدن انگار زن بیوه بودم شوهرم عم ...

میدونی شما مادرشوهرتون از همون اول علنی کرده بود که با این وصلت راضی نیست ولی عمه ی من اینطور نبود 

نمیدونی عمم جادوگر به تمام معناس منو گرفت که برده اونا بشم چون خودشم عقده ای شوهرش چقدر اذیتش کرد خون به دلش کرد و از بین فامیل مامانم غریبه اس و این بین یه جریانی هست مفصله قبلا که همه عموهام خونه جدا گرفتن هیچکی با پدرومادربزرگم نموند واینا گیر دادن بیایید خونتون بدید عمو کوچیکه شما برگردید با ما بعد یکسال خودتون برید یه خونه دیگه بگیرید خیلی ناحق حرف میزدن میخواستن خونمونو مفتی مفتی تصرف کنن خب اینجا مامانم قبول نکرد وکار خوبی کرد 

و این عمه جادوگرم منو که گرفت همیشه این موضوع و بروم میورد که مامانت فلانع اینطوره پیرزن پیرمردو ول کرد و این حرفا 

.....هعی من خود آزاری دارم دوباره رفتم سمت گوشی قبلیم و این خاطرات بدم زنده شد و حالمو خراب کرد

میشه برام گزارش بزنی این تایپکم بترکه لطفاً 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان