2777
2789
عنوان

ترک یا لر❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 74 پست
مرد سالاری همجا هست اینکه یعده احترام نذارن ربطی به قومیت نداره وگرنه من لر جنوبم سرتا پای عروسو طلا ...

کدوم استان؟

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره والا دلم برات میسوزه که میگم میدونم الان میریزن سرم ولی خیلی تحقیق کن مرد خوب هم هست بینشون هستا ...

نزار بهت بگم کجایی زشت میشه برات😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من خودم لرم با ی پسر ترک بودم خیلی اختلاف داشتیم خیلی زیاد اذیت شدم ترک اردبیل بود منم لر جنوبماذیت ...

هر کس با فرهنگ خودش باید باشه من این بهم اثبات شده لر و کرد و ترک و فارس همشون به خودی خود خوب هستن ولی باهم دیگه!

بله به شدت پسر دوست هستن ینی ۹۰ درصد شون اینطورین حتی یه رسم دارن بچه پسر میزارن بغل عروس که بچه او ...

بجای چرت و پرت گفتن از قوم ما لرا... صحیح کن و بگو خانواده خودم بشدت چرت هستن.. 

ما لر ها با تعصب ترین و بهترین مرد هارو داریم 

متاسفم ولست

چمدونم با عقاید قدیمی و پوسیده زندگی ما هم نابود کردن فقط به نفع مرد هست عقایدشون حتی برای زن ارزش ق ...

قومیت خودت که واقعا میدونم چیه اره ولی ما لرا اینجوری نیستیم

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

بجای چرت و پرت گفتن از قوم ما لرا... صحیح کن و بگو خانواده خودم بشدت چرت هستن.. ما لر ها با تعصب تری ...

بابا لر نیست

یه قومیتی تو این سایت از ما عقده داره لینجوری خودشو خالی میکنه

منم خودم لرم هرگز ازدواج با مرد لر رو پیشنهاد نمیکنم شاید ۱۰ درصدشون فقط بدرد زندگی بخورن

یا خود خدا .متحیر از او ۱۰ درصدی که گفتی تمام جامعه شناسا ومحققین جامه دریدن ونعره زنان سر به بیابان خدا گذاشتن .تمام فرمول ها وآمارهای علمی رو تغییر دادی 

چرا الکی اغراق میکنی کی اینطوره؟؟؟ شاید خانواده شما اینجوری هستن

عزیزم اغراق نکردم به خدا قسم که تک تکشون رو تجربه کردم فقط خانواده خودمون نیس کل اقوام و فامیل و دور اطرافیان مون اینطوری هستن 

دقیقا منم همینو میگم الان هم مادرم لر و هم پدرم لر ولی به شدت خودم مخالف با ازدواج با لر هستم دلایلش ...

نه من محالف نیستم 

گفتم اختلاف زیاده 

وگرنه با شکستی که من خوردم مرد لر رو با دنیا عوض نمیکنم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ول کن تو هر قومی هر جور ادمی هست هم خوب هم بد نباید تعمیمش داد

اره صد در صد ولی این یکی خیلی داره دروغ میگه ما لر ها بچه مون دختر میشه میزاریمش دور تا دورش و نون و نمک میزاریم که یعنی برکت خونه بعد این چرت میگه

مرد سالاری همجا هست اینکه یعده احترام نذارن ربطی به قومیت نداره وگرنه من لر جنوبم سرتا پای عروسو طلا ...

منم بختیاری هستم 

بختیاری ها باز احترام میزارن به عروس خدایی ولی لرستانی ها اصلا دوبار برید خرم آباد متوجه میشین کاملا 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

گفتم که استثنا هم وجود داره

فکر کنم شما استثنا باشید 

چون اطرافیان من و کلا هم استانی هام هیچکدوم جوری که گفتید نیستن شاااید تک و توک بینشون استثنا پیدا شه که طبیعیه

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕