آره والا دلم برات میسوزه که میگم میدونم الان میریزن سرم ولی خیلی تحقیق کن مرد خوب هم هست بینشون هستا ...
نزار بهت بگم کجایی زشت میشه برات😂
هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند
چمدونم با عقاید قدیمی و پوسیده زندگی ما هم نابود کردن فقط به نفع مرد هست عقایدشون حتی برای زن ارزش ق ...
قومیت خودت که واقعا میدونم چیه اره ولی ما لرا اینجوری نیستیم
هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند
بجای چرت و پرت گفتن از قوم ما لرا... صحیح کن و بگو خانواده خودم بشدت چرت هستن.. ما لر ها با تعصب تری ...
بابا لر نیست
یه قومیتی تو این سایت از ما عقده داره لینجوری خودشو خالی میکنه
منم خودم لرم هرگز ازدواج با مرد لر رو پیشنهاد نمیکنم شاید ۱۰ درصدشون فقط بدرد زندگی بخورن
یا خود خدا .متحیر از او ۱۰ درصدی که گفتی تمام جامعه شناسا ومحققین جامه دریدن ونعره زنان سر به بیابان خدا گذاشتن .تمام فرمول ها وآمارهای علمی رو تغییر دادی