2777
2789
عنوان

ترک یا لر❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها میشه راجب رسو و رسوم لرا بگین که انقد میگن متفادتن و اینامن ترکم دلم میخاد بدونم

مثلا خیلی اهل رفت و آمد زیادن مهمونی های شلوغ عروسی های هزار نفری 

اینکه همیشه مهمون داشته باشی بلید عادی شه برات 

متاسفانه به زن هاشون هم احترام نمیزارن و اصلا اهل کمک کردن به زن در خانه داری نیستن 

مراسم های عزا هم رسم های خاصی داره که تو بقیه جاها مرسوم نیست 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

من خودم لرم با ی پسر ترک بودم خیلی اختلاف داشتیم خیلی زیاد اذیت شدم 

ترک اردبیل بود منم لر جنوبم

اذیت میشی 

لرا نسبت به ترکا آسونتر میگیرن

خودت بسنج و تصمیم بگیر عزیزکم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

چرا الکی اغراق میکنی کی اینطوره؟؟؟ شاید خانواده شما اینجوری هستن

همینو بگو 

من تعجب کردم خوندم حرفشو آخه ما 180 درجه فرق داریم با چیزی که گفت😂

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
منم خودم لرم هرگز ازدواج با مرد لر رو پیشنهاد نمیکنم شاید ۱۰ درصدشون فقط بدرد زندگی بخورن

واقعا ؟؟؟

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
بله به شدت پسر دوست هستن ینی ۹۰ درصد شون اینطورین حتی یه رسم دارن بچه پسر میزارن بغل عروس که بچه او ...

منم حرفاتوکامل قبول دارم 👌👌

عزیزم تو این سایت خیلیا از قول لرها پرتو پلا زیاد میگن بعد میگن خودمون لریم😂

معذرت میخام ولی خیلی گو...ه میخورن یعنی چی واقعا من یکی اونقدر تعصب قومم و دارم دهنشون جر میدم یعنی چی واقعا اشغالا

منم خودم لرم هرگز ازدواج با مرد لر رو پیشنهاد نمیکنم شاید ۱۰ درصدشون فقط بدرد زندگی بخورن

دقیقا منم همینو میگم الان هم مادرم لر و هم پدرم لر ولی به شدت خودم مخالف با ازدواج با لر هستم دلایلشم گفتم

مثلا خیلی اهل رفت و آمد زیادن مهمونی های شلوغ عروسی های هزار نفری اینکه همیشه مهمون داشته باشی بلید ...

مرد سالاری همجا هست 

اینکه یعده احترام نذارن ربطی به قومیت نداره 

وگرنه من لر جنوبم سرتا پای عروسو طلا میکنن همچی پای داماده بهترین عروسی مخصوصا اگه غریبه باشی 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بله به شدت پسر دوست هستن ینی ۹۰ درصد شون اینطورین حتی یه رسم دارن بچه پسر میزارن بغل عروس که بچه او ...

من اگه با انصاف حرف بزنم تو خودمون که ترکمم پسردوست بودنو تو این قرن تایید میکنم کهدمادربزرگم وقتی فهمید بچه دوم دایی بزرگم دختره باورش نمیشد و منتظر پسر بود

حتی مرد سالاریم تو یسریا تایید میکنم ولی خیلی کم چیزی که من دیدم تو خودمون ما ترکا 

متاسفانه هر قومیم خوبو بد داره 

حالا یکی شاید درصد ببشتری باشه یکی کمتر 

معذرت میخام ولی خیلی گو...ه میخورن یعنی چی واقعا من یکی اونقدر تعصب قومم و دارم دهنشون جر میدم یعنی ...

منم همینطور

یه کاربری دیشب میگفت لرم و خیلی چرتو پرت میگفت اخه احمق کی به خورش و خانوادش توهین میکنه😂😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

واقعا ؟؟؟

آره والا دلم برات میسوزه که میگم 

میدونم الان میریزن سرم ولی خیلی تحقیق کن 

مرد خوب هم هست بینشون هستااا ولی کمه خیلی دقت کن